|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני לא אומר לקפוץ 4 אלא 20 :qqb006: חח סתם , אני לא אומר שזה יתחיל מ0 הכל , זה יהיה אתר של פורום מסויים שאני לא יחשוף אותו פה . זהו פורום DC בסה"כ . יש לי מס' מתכנתים מוכשרים ביותר שברגעים אלו כותבים מדריכים . אני חושב שזה יהיה אחד האתרים ולגביי האוניברסיטה אשמח לראות את האתר . ולגביי מה שאתה אומר להתחרות בהם אז אני לא חושב שיש להם את כל השפות אבל אשמח לברר זאת :qqb014: והשאלה גם האם הכל בחינם . תודה רבה :qqb006: |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אפילו WEBMASTER.ORG.IL שוקל לשלם למומחים שיכתבו מאמרים. http://www.webmaster.org.il/forums/Message.asp?Id=44088 ועד שתגיע לרמה שלו עכשיו (אם בכלל) יהיה כבר PHP10.
# 13 |
חבר וותיק
|
WeBuilders.org הדומיין הזה ברשותי...
כרגע מישהו אמר לי שהוא עובד על אתר עליו, אבל אני לא יודע איך זה מתקדם אם משהו ישתבש אני מוכן לתרום לך את הדומיין.. אם לא, לפחות ניסיתי לעזור ![]() אימייל raz@uzan.be
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://vlib.eitan.ac.il/cgi-bin/BrowseCats.cgi?a=l אבל זה בנושאים של שפות תיכנות: http://vlib.eitan.ac.il/cgi-bin/BrowseCats.cgi?a=c&n=15 כל אתר מפוצץ במדריכים איכותיים - אני אישית למדתי PHP מהאתר שלהם. :qqb007:
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אשמח לרכוש ממך את הדומיין במידה ואני ייראה שהכל ייצא לפועל בשלום :qqb006: תשלח לי בבקשה הודעה פרטית עם סכום הכסף שאתה מעוניין עבור הדומיין (+ כמה זמן נשאר לו...) |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני מוכן לתרום לך אותו (ללא תשלום) זאת אומרת, להפנות את הדומיין לשרת שלך שתוכל להשתמש בו כרצונך. הדומיין יפוג במרץ 2006 אבל זה לא עקרוני כי אני מחדש אותו.
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה כפי שאמרתי הנושא הוא אינו רק PHP או ASP הוא נושא כולל של כל השפות . יש אתרים כאלו בעולם (באנגלית) אבל אני רוצה לפתוח אחד בעברית . לגביי הPHP אני לומד מphp.net לפי דעתי האתר הכי טוב שקיים , מכיל את השפה מ-א' ועד ת' . בברכה , מאור |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני אשמח אם לא יהיו פה תגובות ספאם שכאלה כי אני לא מעוניין בתגובות השטויות והילדותיות הללו , אמרתי כבר שבמידה ובעתיד יהיה רווח כל אחד ואחד יהיה רשאי לקבל את כספו . אם זה היה משהו שהייתי לוקח עליו כסף באמת הייתי משלם אבל זה תרומה למען הקהילה אם מה שמעניין אותך בחיים זה רק כסף אז שתהיה לך בהצלחה ובינינו אתה לא תגיע לשום מקום . תאמין לי שאתה לא יודע כמה אתה יכול לקבל מזה שאתה עוזר לאנשים בצורה מסויימת . (אני אומר את זה מניסיון) , ואיך אומרים ? הגלגל תמיד מתגלגל . יום אחד מישהו צריך אותך ובאחר אתה צריך אותו . תאמין לי שאם אתה תעזור פה לי ולאחרים אתה תוכל לקבל הרבה מעל הכסף . לדוגמא אתה תוכל למצוא סתם בן אדם שיש לו קשרים במקום מסויים , אתה תוכל לקבל ככה הנחות שיחסכו לך פי 8 יותר כסף ממה שהיית אמור להכניס כאן . (ואני מדבר מניסיון באמת שכן אני לא מבלבל לכם ת'שכל) . אז תעשה את השיקול שלך ואשמח לקבל תגובות נורמליות לשם שינויי . בברכה , מאור |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|