![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש פרקים שלמים ברשת שניתן להוריד אני כרגע לא התמקד בזה. בנוגע לקבצים זה לא בעיה, במידה והמחשב שלך מחולק למחיצות אתה יכול פשוט ל"עגן" את הוינדוס שלך בנוסף ללינוקס. ואז יהיה לך גישה לקבצים שלך.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
C , D ? ואיך אני בדיוק "מעגן" ? אם יש לך אתרים בנושא שלח לי בה"פ . ועוד משהו KNOPPIX זה רק LIVECD ממה שהבנתי. איפה אני יכול למצוא גרסה שהיא לא LIVECD שאני אוכל ממש להתקין אותה על המחשב בלי בעיות ? תודה . |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ממליץ על מדריכים שלמים באנגלית הם הכי טובים. ואני ממליץ על משהו בסגנון RED HAT בשביל מתחילים. http://spd.co.il את יכול להוריד משם כמה גירסאות של לינוקס. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
ממש לא ראדהאט...
שני ההפצות שמתאימות למתחילים הן: מנדרייק (Mandrake) וסוזה (SuSe). אני ממליץ להתחיל עם מנדרייק בגלל שסוזה היא יותר מידי קלה לשימוש ואם אתה רוצה להתחיל ללמוד על המערכת, מנדרייק זה הפתרון. רק שאני מציע לך לפני שאתה מתחיל להתקין, תחפש מדריכים להתקנת ההפצה שאתה רוצה להתקין (יש מדריכים מפורטים עם תמונות מופצים ברשת), כדי שתדע אילו הגדרות מתאימות למחשב שלך. ברגע שתתקין, תלמד קצת על מנהל ההתקנות, מה זה מנהל התקנות. תוריד קודים של תוכנות ותקמפל, אחרי שתדע קצת יותר, תנסה לקמפל קרנל. ואז מגיע השלב הקשה ![]() התקנת דרייברים. אגב, ברגע שאתה מתקין לינוקס, אני מציע לך לשכוח מהממשק הגראפי. אם אתה חושב ששורת פקודה עלולה לסבך אותך, אני לא ממליץ לך להתעסק עם המערכת הזאת בכלל. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
וKNOPPIX זה רק LIVECD ? אני לא יכול להתקין את אותה? עוד משהו(כמה שאלות o_O ) אפשר לעשות שגם לינוקס וגם ווינדוס יהיו על המחשב שלי? |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמערכת בלי דיסק.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
אף אחד,וגם אף אחד לא אמר לי שאפשר =\
עכשיו השאלה שלי היא: איך אני מתקין את KNOPPIX על ההארד דיסק ? והאם ניתן לעשות שעל המחשב יהיה גם WIN XP וגם את KNOPPIX שמעתי שניתן לעשות משהו כזה (משהו עם מחיצות אני לא טועה) תודה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|