|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תתפלא דיברתי עם מס' מעצבים במחירים זולים בהרבה, וכולם איכותיים וכולם מוכשרים, אני חושב שבעסקים.. עדיף 10 לקוחות שמשלמים מחיר סביר מחצי לקוח שמשלם כפליים בכל אופן את עניין המעצב נכון לעכשיו כמעט סגרתי, הבחור עושה רושם טוב,וכבר מתחיל לעבוד תכף ומיד.. תודה לכולם.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא יודע מה איתך אישית, אבל בעסקים... אנשים מעדיפים להשקיע, ושאני מתכוון להשקיע אני לא מדבר על 200 ו-300 ש״ח אלא 1000₪+ ועוד הרבה יותר. כמובן שילד שרוצה להקים אתר יחפש עיצוב ב100 ש״ח, לאו דווקא כי הוא לא רוצה להשקיע, הוא לא יכול להשקיע יותר! אבל שיפנו אלייך אנשים רציניים שמחפשים בניית אתר רציני וגם התקציב שלהם רציני - זה מספיק. בכל מקרה לא פתחתי דיון על מספר הלקוחות או על התנהלות עסקית נכונה. שוב בהצלחה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
מישל,מה שאני אומר,אם יש מי שנותן לי שירות טוב במחיר של 100 ש"ח לדוגמא במקום ב300..
זה לאו דווקה כי הוא פחות טוב, אולי יש לו פחות וותק,אולי הוא צעיר,אולי הוא חושב עסקית,אבל המעצב שבחרתי בו שהוא אומנם זול, הוא מהמוכשרים ביותר שפגשתי.. תודה לך בכל אופן,ובהצלחה גם לך, בכל. שבת שלום-שבוע טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עיצוב אתר בצורה מקצועית ויסודית יקח מינימום 5 שעות עבודה, מעצב שמעריך את העבודה שלו ויודע את המחירים לא יקח פחות מ- 80 ש"ח לשעה שגם זה נחשב למחיר מינימום בשוק של העיצוב. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אולי אני לא מבין בזה כל כך ואם תסביר לי יהיה אחלה ..
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
לא אכנס לדיון, אבל עיצוב של אתר הבית לעסק שלי לקח מעל ל20 שעות עבודה שהתפרסו על חודש שלם.
100, 200 ואפילו 300 זה מחיר מגוחך.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עיצבתי לו עיצוב והוא שילם לי ... (את מה שהוא ביקש באשכול הנ"ל)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|