|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לא מתאים לך אל תקרא ! וביחוד אל תגיב ! אולי אותך לא מעניין, אחרים אולי כן ? איך אתה יודע כבר מה מעניין אחרים ? נמאס מהתגובות האלה. אם המנהלים יחשבו שהתגובה שלי לא הייתה לעניין אז הם יגיבו, ולא אתה. אז תפסיק לנסות לעקוץ אנשים. ובחזרה לנושא.. שיוסיף פשוט -tickrate 66 לפקודת ההרצה, אבל אני לא מאמין שהוא יעשה זאת, זה לוקח יותר משאבים מהמעבד. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | ||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מאקס אפדייט 5 סבבה אז מה עשיתה בזה אתה מחויב לרמת פינגים וזה לא משנה באיזו דרך תשיג אותה הכוונה היא לא אלייך אישית ( בני ) הכוונה יותר ל lame ההוא שאני לא מעוניין להזכיר את שמו ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אבל בין טיקרייט 33 וטיקרייט 66 לא תמיד 66 יותר טוב, בייחוד בשרתים גדולים (לא בגלל CPU, אלא פשוט בגלל המשחק עצמו - גם אם תשים אותו על מחשב-על, הוא לא ירוץ חלק עם טיקרייט גבוה מעל כמות מסויימת של שחקנים), או במצב שבו לחלק מהשחקנים יש חיבור חלש יותר/מחשב חלק יותר (ואז נוצרים הפרשים בינם לבין השחקנים עם המחשבים והחיבור החזק יותר). לגיטימי לקחת תוספת תשלום על טיקרייט 66, למרות ש(שוב) אנחנו לא עושים את זה. יש כמה וכמה חברות באירופה שלוקחות תוספת תשלום על טיקרייט 66. עריכה : אגב, לגיטימי גם לא להציע טיקרייט 66. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
http://net-games.sayeret.co.il/lidor/index.html
מדריכים --> tickrate בני מגניב, הוא יודע שלא שמים יותר מ66 על שרתים שמעל 20 איש P:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|