|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
![]() שלום,
ברצוני לספר לכם היום את סיפורי. שמי הוא גיא ואני בן 15. אני כבר כמה חודשים (מעל חצי שנה) מסתובב לי פה בהוסטס. לאחר שחשבתי כי יש לי את הידע הנדרש רציתי לפתוח חברת אחסון. פניתי לבן - מנכ"ל ישראל סרב. שלחתי לו את הכסף לריסלייר. לאחר מכן היה שבוע רע לחברה זו - לפי מה שהבנתי הכי רע שהיה - שבוע עם הרבה נפילות ומצבים לא נעימים, אך לא ויתרתי ונשארתי בחברה זו למרות זאת שלא ידעתי אם בעיות אלו יסודרו. עד היום אני שמח מאוד בהחלטתי! בן שילם והוציא אלפי שקלים לתקן את הבעיות. לאחר שהביא את השרת החדש (קסאון) לא היו נפילות , לא היה איטי לגמרי! פשוט נהנה! בן - עוזר לי בכל דבר שאני צריך, תומך ועוזר לכל לקוחותיו למרות שיש לו הרבה... כמו כן כאשר הייתי צריך להעלות מסדים ללקוחותי, להתקין פורום ללקוח פניתי אליו והוא עשה זאת למרות שלא היה צריך (התחומים החלשים שלי - עיצוב ופורומים). בן תמיד ענה לי בפלאפון ונתן לי תמיכה מעולה עד מאוד!. השרתים של בן נהדרים! בן הוא לא רק בן אדם טוב אלא הוא גם חבר טוב. אני לפעמים מתקשר אליו לא רק לדבר על השרת והכל אלא גם לדבר בין חברים...אני נהנה לדבר איתו. בקיצור מה שיש לי להגיד- בן הוא בן אדם אחלה!, בעל חברה מצליחה ושרתים נהדרים! שווה לבחור בו. בן, תודה על הכל, אני שמח שבחרתי בך ובחברה שלך ונהנה מכל שקל ששילמתי!. היה ארוך אני יודע אך שווה לקרוא על אנשים כאלו! מקווה שלא שיעממתי אתכם... ![]() המשך יום נעים, גיא.
חבר וותיק
|
ידוע רואים שהוא תותח
מתאורר / יצא בחוץ
|
תהנה אחי...שמח שאתה מצטרף לחוג הלקוחות המרוצים
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
ידוע , בן תותח .
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ידוע, בהצלחה בן.
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
ידוע,
בן באמת בן אדם רציני, עם חברה טובה!
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
ידוע שהחברה רצינית ביותר!
|
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ידוע, יש לו חברה מ-ע-ו-ל-ה.
אני שקלתי לקנות אבל אתה יודע..תמיד יש חברות טובות יותר :X בקיצור טוב שאתה מרוצה..ולא צריך להתיאש..לכל חברה יש מזל רע לפעמים. |
![]() |
# 10 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
ידוע!! הוא בנאדם אחלה!!!
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|