|
дшщн | ![]() |
щамеъ еъщебеъ | ![]() |
шщйоъ збшйн | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
дегтеъ одйен | ![]() |
зйфещ | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
лмйн мащлем | ъцешъ дцвд |
![]() |
# 31 | |
ъегд тм ъшеоък.
|
цйиеи:
![]() --- מקווה שהשינוי יהיה טוב. בהצלחה להוסטס. |
|
![]() |
# 32 | |
Permanently Banned
|
цйиеи:
тм итейеъ ощмойн , ебаоъ азмд зечйн двйт джоп мчзъ аъ десис бйгййн =] :qqb003: |
|
![]() |
# 33 |
збш бчдймд
|
אתם רק מסעירים את המשתמשים שכביכול מפגינים פה טרור.
בכל מקרה,הדעה שלי לא משנה.. בהצלחה בהנהלה החדשה.
десисрйеп
|
дсшъ двйщд оевжоъ мвошй.
очеед миеб. |
![]() |
# 35 |
збш фешен
|
амй ъсмз мй тм дбеиеъ,
абм аъд сън тещд щиейеъ. аъд зещб щъелм мдшвйт аъ дфешен боъп зечйн ащш шч реъръ аъ ддшвщд щм бйъ-лма. арй айщйъ, лбш дфсчъй мвмещ лап оожоп чбет (мой щма желш, дййъй чбет бдесис дйщп). лм дормйн дщъре, лоти ау азг ма тещд аъ дтбегд щме еайп блмм сгш ацм ддрдмд тцод. блм очшд, щйдйд бдцмзд ![]() |
![]() |
# 37 | |
ачс ордм
|
цйиеи:
על איזו הנהלה אתה מדבר בדיוק? תראה מה היו צריכים לעשות כדי שיזוז בפורום הזה משהו. אלון, עכשיו תגיד לי אתה, זה היה שווה את זה? לא יכלת להפעיל את זה קודם כשכולם ביקשו? חבל שהיית צריך ללמוד בדרך הקשה. |
|
![]() |
# 38 |
ордм шащй
|
שמח לשמוע,
סופסוף מישהו התעורר שם למעלה. בהצלחה אליהו ![]() |
![]() |
# 39 | |
збш оъчгн
|
цйиеи:
![]() амй арй ащоз ан ъсълм вн бъвебд щфйшсоъй дшвт базг дащлемеъ лап бфешен жд дащлем : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8608 ежаъ дъвебд щмй: http://hosts.co.il/forums/showpost.p...2&postcount=37 бдцмзд амй
йерй. Email:ymwd.net@gmail.com дешгеъ мфмафеп | брййъ аъшйн | фййшфечс | авн шегбшв | бмйргд фшвшйп | йдгеъ | ееамд лйу шйрвиерйн | гъййн | шгйе гъй | арйоцйеъ |геоййрйн | вмшййъ тбегеъ | шйрвиерйн |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 40 | |
ордм чдймд еордм лммй бгйоес
|
цйиеи:
אני רואה את זה כ"בית-כלא" למי שבאמת לא צריך להיות פה - המטרה שלי היא פשוטה: 2 קבוצות משתמשים, האחד - שנשאר בתוך ה"מבנה" השני, מחוץ ל"מבנה" (או מהחדר). השיטה הזאת עוזרת רק למי שמגיע לו להיות פה, וחוסכת לנו זמן במשחקי ילדים (תופסת, היתחכמויות) - הכוונה היא להפיל "בום" גדול, הרי..גם אזהרות וגם השעיות לא עוזרות כאן (המשתמשים שמים פס), נישב ונשאיר ככה את המצב?.. על כול פנים, הנושא נשאר פתוח על מנת לקבל עוד עצות ותגובות. ymwd: אני כעת הולך לאכול, שאחזור אני אטפל בנושא. |
|
![]() |
збшйн фтймйн дцефйн бащлем жд: 1 (0 збшйн е- 1 аешзйн) | |
|
|