|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה לכולם יש נגד Niros
ראיתי אנשים רושמים שהוא *** בגלל שהוא מעתיק עיצובים.. (לא אמרתי שזה נכון ,לדעתי הוא לא מעתיק עיצובים)
מה שלא יהיה אני לא חושב שצריך להשוות את מה שעשו לנו הנצים למשהו שמעתיק עיצובים... תחשבו על זה ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 07-12-05 at 16:41.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
הם ילדים קטנים שלא מבינים מה זה נאצים.
עריכה: ושכחתי לציין עוד דבר, הוא לא מעתיק.
# 3 |
חבר על
|
זה הבעיה! שהוא לא מעתיק עיצובים!
כבר מהעיצובים הראשונים שהוא הציג פה בהוסטס אמרו לו "סוף סוף סגנון חדש" וכו', לא יוגע מה אמרו עליו ולמה אבל זה שהוא מעתיק? ממש לא. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לי אין כלום נגדו .
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
לה - לה גנון הוסטס..
לה - לה הוסטס נשאר כמו שהוא, לה - לה, אף אחד לא עושה כלום בנידון. ואם כבר הגענו לנצאים, הייתי ממליץ להתחיל לאכוף פה את החוקים בצורה מאוד נוקשה ורצינית. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מעתיקן?, לא נראה לי!
אבל אני לא "מת" על העיצובים שלו --------- עריכה : יש לציין שאלה דברים שלא קשורים אחד לשני ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אמממ אני מתלבט אם להמתין שעוד אנשים יאמתו את זה שאני לא גנב ושהם ילדים או שאני אמור עכשיו
לתקוף ולהגן על עצמי? לא נראה לי שאנשים יחשבו מה שבא להם באמת שנשבר לי הזין מהוסטס. וסליחה על הביטוי. מי שרוצה. אני גנב מי שרוצה. אני נ***
Last edited by Niros; 07-12-05 at 16:46.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לחתימה שלך אל תדאג ה2 האלה כבר קיבלו חסימה.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
ואם המדינה הייתה נותנת לכול פשע 15 שנה בכלא, אתה חושב שהבנאדם היה חוזר על מעשיו? אבל במדינה ונתנו לו 3 סך הכול 3 (וגם יש עירעורים, שהרובאתה יוצא מוקדם יותר), זה האומנם 3 שנים ארוכים - אבל אם הוא אחר כך התעשר, או שעשה משהו - הוא יעשה את זה שוב, ברגע שאחרים רואים את זה - אני מאמין שהם גם יעשו כמוהו. אז האזהרה והאזהרה השניה לא עוזרת, אולי עדיף לחסום פה פורומים ולקצץ בהכול? אולי זה העונש המתאים לפה? אולי באמת כדאי שתלמדו להיתנהג, עשית משהו רע בפורום? - מצטערים, גישתך הוסרה (ואין בכלל מי שידבר איתך על זה). שום חוק חברות, ושום דבר לא יפתור את מה שוקרה פה, יד קשה בזרוע נטויה תעיף מפה את האנשים שלא צריכים להיות פה, ותביא לפה את הישנים הטובים והחדשים הטובים שהיתצטרפו. וזה, סתם ..דוגמא למחשבה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|