|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת לאתר הייעוץ AskPeople
היי,
פעם אחרונה שפתחתי כאן בקשה לביקורת היה בערך לפני שנה וחצי, קצת אחרי שהקמתי את האתר מאז האתר עבר הרבה מאוד שינויים מכל הבחינות (עיצוב, שדרוגים, ממשקים וכו') ממש אתמול העלתי עוד כמה שדרוגים עיצוביים ואשמח לקבל ביקורת על מצב האתר היום ![]() www.AskPeople.co.il שחר |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
האתר סבבה,
כמה דברים שמפריעים: 1. הספירה הרצה הדירוגים והספירות בעמוד הצפייה בשאלה מציקה קצת. 2. SEO ב-URL של השאלות עצמן יכול להיות נחמד. 3. חסר חסר חסר טמפלייט למובייל ואפליקציה, כל העולם ואחותו יכול להגיב בזמן שהוא לא מול מחשב. 4. בסאב דומיין static אין דחיסת GZIP, חבל. סתם מאט את האתר.
# 3 |
חבר על
|
האמת? האתר נראה די מרשים.
גם מבחינת פעילות, אני זוכר שבהתחלה היו דיבורים על כך שהתכנים היו פיקטיביים (ויכול להיות שהם היו) אבל עכשיו ברור לי שהאתר הזה כבר נהיה פופולארי יותר ושם לב שאנשים משתמשים בו. כל הכבוד, זה לא היה נראה פשוט להתקדם בתחום זה. יש כמה דברים בעיצוב שהייתי משפר כמו הלוגו, הכפתור הגדול בצד ועוד...
# 4 |
חבר חדש
|
אחלה של אתר אחי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
היי Kernel,
1. יטופל 2. לא ממש הבנתי למה הכוונה 3. אפליקציה קצת יקר לי, אבל גרסת מובייל בבנייה 4. אבדוק תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() לגבי העיצוב - אעלה עדכון קצת יותר מלוטש בקרוב |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
היי שחר.
קודם כל, אני חושב שכדאי שתוריד את הפוסט הזה: http://www.askpeople.co.il/question....d=12&qid=27610 בנוגע לאתר: אתר כזה חייב שימוש בmod-rewrite. חובה. כמו שאמרו לפני הספירה הזו שנכנסים לשאלה קצת מציקה. אם אתה מתעקש על זה תשאיר, אבל שיהיה יותר מהיר. לקח לספירה משהו כמו 6-7 שניות להיעצר מהרגע שנכנסתי לשאלה. חוץ מזה מדהים לדעתי, בהצלחה!
# 8 |
חבר בקהילה
|
אולי זה רק אני, אבל הלוגו משדר קצת חוסר מקצועיות.
השימוש בצל (Shadow) נראה די מגושם. חוץ מזה, הכל בסדר לדעתי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אתר מצויין! צריך לשפר את העיצוב וחייב לעלות גרסת מובייל.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() לגבי הפוסט - כל הנושא הזה בבדיקה משפטית אם להוריד או לא. זה קצת יותר מסובך ממה שנראה. אל תדאג, בטיפול. לגבי ה-mod-rewrite, אני אבדוק את זה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|