| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | 
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  13-03-14, 08:42 | # 1 | 
| הוסטסניון | 

מחפש מפרט או מקום לקניית מערכת NAS
			 מה קורה ? רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע להמליץ על מפרט מחשב שהוא יהיה כשרת בייתי לNAS או ענן בייתי ? או מערכת מוכנה טובה שיכולה להכיל לא פחות מ 4 דיסקים של 4 טרה כל אחד ? (זאת אומרת 16 טרה כללי) כמו כן אשמח לדעת מחירים כמה שיותר זול אבל איכותי תודה רבה לעוןזרים | 
|   | 
|  13-03-14, 16:43 | # 2 | 
| אושיית הוסטינג | Raid כלשהו?  תקנה מארז Micro ותתקין 4 HD של 4 טרה, הפתרון הכי זול. 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  13-03-14, 18:31 | # 3 | 
| הוסטסניון | לא חשוב לי Raid אבל אני מאמין שכן תלוי במערכת .. לדוגמא אם ניתן לחבר 8 דיסקים אז אני חושב שאעשה רייד אבל אם זה רק 4 אז לא ... יש לך מארז Micro שאתה ממליץ עליו ? יש לך איזה כיוון שאתה ממליץ למשהו בייתי רק לאחסן את המיידע שלי ? | 
|   | 
|  14-03-14, 11:05 | # 4 | |
| אושיית הוסטינג | ציטוט: 
 אגב, לא צריך בקר רייד ייעודי (כי אתה לא מריץ מערכת עם דרישות I/O מטורפות וכו') אלא אפשר להסתפק ב-RAID של WINDOWS. מארז - כל מארז שיש בו מספיק כוננים. תוכנה - חפש בגוגל FREENAS. 
				__________________ אבי | |
|   | 
|  14-03-14, 11:13 | # 5 | 
| הוסטסניון | לא אמרתי שרייד לא חשוב בכללי אלא לי נכון לעכשיו ... אבל שאלתי אבי אם תוכל להביא לי מפרט שאתה חושב שיתאים להריץ לפחות 6 ארדיסקים של 4 טרה אגב איזה ארדיסקים היית ממליץ ? | 
|   | 
|  14-03-14, 13:32 | # 6 | 
| אושיית הוסטינג | HGST הסדרה של 4TB.  לגבי המפרט, השילוב הכי זיפת וזול שאתה יכול למצוא, אם זה מיועד רק ל-NAS, לא צריך משהו מפוצץ. 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  14-03-14, 17:53 | # 7 | 
| חבר חדש | תקנה מחשב רגיל הזול ביותר שכלל 4 דיסקים תתקין FREENAS ואתה מסודר | 
|   | 
|  15-03-14, 05:28 | # 8 | 
| הוסטסניון | מישהו מכיר גם תוכנה שמדמה תוכנת ענן ? יענו שיהיה כמו דרופבוקס כזה או גוגלדרייב ? | 
|   | 
|  15-03-14, 17:53 | # 9 | 
| חבר מתקדם | פשוט תיצור NFS Server ותתחבר אליו ממחשב אחר. 
				__________________  HIGHDESIGN.co.il עיצוב ובניית אתרים. | 
|   | 
|  16-03-14, 12:49 | # 10 | 
| חבר חדש | |
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |