|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הממשק משתמש לא נוח, לא נוח לתפעל את המערכת.
כדי להגדיל את אפשריות המטבעות, לשפר את הממשק ולדייק יותר בחישוב. הרעיון לפתוח אתר כזה הוא דיי טיפשי האמת. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שבאמת טיפשי זה לפתוח 2 אתרים כאלה. כמובן שאם אתה הולך על אתר כזה, צריך להיות לך ים אפשרויות שהוא יצליח וכמובן שיהיה נוח למשתמש . האתר הראשון בישראל בנושא הזה נפתח על ידי, ולכן אנו כל מספר ימים משפרים ומשפרים (אין תוקף להפסקת הפיתוח.) לכן אנשים רבים מעריכים את ההשקעה ונכנסים לאתר שלנו. אני יכול להגיד לך שיש לי כבר 80 משתמשים יום יום. היום יעלו אופציות חדשות לאתר שלי, אל תתבלבל זה לא האתר שהוא הציג. - אפשרות לחישוב עמלות למשתמש עסקי(פטור|רשום) ולמשתמש הפרטי(מה שיש באתר) ועוד הרבה אפשרויות חדשות.. בכל מקרה, לדעתי פתיחת האתר שלו מיותרת, כי לנושא כזה קטן אין צורך בשתי אתרים, בכ"מ הצלחה רבה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היה לך יום עם 90 ועוד יום עם 70 כניסות, אל תתלהב מזה זה כלום אם אתה רוצה להרוויח. תחפש בגוגל: paypal fee calc ותבין למה רעיון לאתר כזה הוא דפוק. אני לא יסביר לך למה האתר שלך לא טוב, כי זה לא המקום, אבל גם האתר שלך דורש שיפור רציני אם הוא רוצה להצליח.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אם אתה חושב שהיללתי את האתר שלי אז כנראה שלא הבנת אותי נכון,
אני אומר שזה בזבוז זמן לפתוח עוד אתר כזה.. וציינתי שאני מפתח ומשדרג את האתר שלי כל הזמן מחדש על מנת שיהיה הכי טוב בתחומו. כרגע אני בתהליך, זה לא אומר שהיללתי, פשוט אמרתי שאני עובד על האתר שלי כדי שיהיה טוב וכדי שיהיה נוח. חוץ מזה איחלתי לו בהצלחה. ואני מאחל שוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והראתי את האתר שלי לא לצורך השוואה אלא על מנת להראות שיש עוד אחד כזה ברשת, ולנושא כזה קטן מיותר לפתוח עוד אתר (יש ימבה אתרים כאלה בחול, אבל שלי הראשון בישראל ולכן פתחתי אותו.) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ה"חבר" שלך בסה"כ מבקש ביקורת, לא צריך לומר לו כמה לא כדאי לו לפתוח אתר.
"בהצלחה" יהיה נחמד מצדך לאחל לחבר שבסה"כ מבקש ביקורת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|