|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | ירידה חדה של מיקום האתר בגוגל
האתר שלי (שאת כתובתו או שמו אני לא יכול לפרסם מפאת חוקי הפורום), פשוט ירד בצורה חדה במיקום בגוגל. כבר מספר שבועות שהוא היה מקובע בדף הראשון, אבל היום הוא ירד לתוצאה האחרונה בדף השני.
בימים האחרונים עבדתי על הקידום שלו, התחלתי לכתוב כל מיני מאמרים באתרים שונים (דבר שלא עשיתי קודם לכן), וכל מאמר שכתבתי היה ייחודי (לא עשיתי COPY PASTE). עשיתי מה שצריך מבחינת ביטויים ומילות מפתח, ואני חושש שמשהו שעשיתי גרם לירידה בדירוג האתר. יש אפשרות כלשהי לדעת מה גרם לירידה בדירוג שלו? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
עשית באתר עצמו שינוי משמועתי ? החלפת לו אולי כותרת לאתר?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
במקרה ואתה לא מספק לגולשים כתובת הם רק יכולו לנחש מה מקור הבעיה(ולא רק כתובת אתר ישנם פרטים נוספים אנליטים שיכלו לשפוך אור)
קיימות סיבות רבות שיכולות להשפיע על תנועת הגולשים לאתר, ואינני חושב שגם כאשר כתובת האתר תהיה גלויה מקדם כלשהו יוכל להסביר בוודאות את פעולותיו של מנוע החיפוש. אינני יודע למה הוספת כתובת אסורה, שכן בכלל הפורומים אפילו ישנה עדיפות להוספת כתובת האתר, וזאת בכדי לספק לעונים כמה שיותר פרטים לשיפור תשובותיהם במקרה ותוכל הצג בפנינו את האתר ונוכל לתת כיוונים ראויים |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
כדאי לציין שלאחר העדכונים של גוגל מספר אתרי מאמרים גדולים נפגעו, ובכללי קידום אתרים באמצעות קישורים כבר לא רלוונטי.
עלייך לספק ערך מוסף לגולש |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
שלח לי בהודעה פרטית את כתובת האתר
# 10 |
חבר מתקדם
|
שלח בפרטי , אם מדובר באתר שאני חושב שזה ייתכן שזה בגלל תוכן לא מקורי באתר עצמו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|