![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בנוגע לקידום אתרים
אקדים ואומר שאני לא בקיא בתהליך הSEO ואיך הוא נעשה.
ולשאלה שלי: האם SEO מתמשך (לא כזה של שבועיים-שלוש, אלא כזה של חצי שנה) שלא גורם לגידול אמיתי בכמות המשתמשים/התעבורה באתר אלא רק לשיפור בתוצאות החיפוש בגוגל לא יגרום לכך שגוגל תנדה את האתר מתוצאות החיפוש כיוון שמערכת החיפוש "תבין" שמשהו מלאכותי מקדם את האתר בגוגל ולאו דווקא תעבורה אמיתית? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
הבאת לפה שאלה טובה , אך אם נסתכל על ההיגיון של גוגל , לדעתי מה שרשמת הוא נכון .
במידה והאתר מתאנדקס ממש טוב בגוגל ואין שינוי בטראפיק , רוב הסיכויים (ע"פ ההיגיון והניסיון שלי) שגוגל טיפה ינדה את האתר . אך במידה וקידמת באמת טוב , אין סיבה שלא יהיה גדילה משמעותית בטראפיק אם האתר מתאנדקס כראוי . תחשוב פשוט בהיגיון בריא , לפי דעתי זה התשובה לשאלה שלך . אגב , יש סיכוי שמה שרשמתי לא נכון , פשוט לא נתקלתי במקרה כזה שגוגל נידה את האתר שלי . הדבר היחיד שכן הוא אולי נידה את אחד העמודים שלי באתר במילה "XXX XXX XX " והעמוד הראשי - המשיך להתקדם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
השאלה שלך קצת לא הגיונית אם הבנתי אותה נכון
![]() אם מתבצע קידום מתמשך כמו שרשמת , וגורם לשיפור בתוצאות אז באותה מידה יהיה גם שיפור בכניסות.
# 4 |
חבר בקהילה
|
כנאמר השאלה נהדרת(דורגה גם)
לשאלתך, פעולות הקידום הם מתמשכות ודורשות עבודה קבועה. לצערי בחלק רב מן החברות היעדים הם דירוגים גבוהים ובמקרים כאלו אתה מוצא שרוב הפעולות שלהם מבוססות על ספאם ופעולות מיותרות שבספק עד כמה האפקטיביות שלהם תימשך. במקרה שבו האתר מדורג גבוה אך איננו נהנה מתנועה סביר להניח שמדובר שעבודה שלא בוצעה כהלכה ויש מה לשפר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
במידה ופעילות של קידום אתרים מתמשכת ונעשית בצורה טבעית אין סיבה שגוגל יעניש את אתרך אלא ההפך, הוא יעלה את מדד האמינות של האת.
לעומת זאת, אם צורת קידום האתרים שאתה מדבר אליה היא לינקים בפוטר ותגובות באתרי ספאם, לא הייתי אומר בוודאות שגוגל יעניש אותך בגלל התעבורה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
בצורה טבעית זה אומר לחשוב קודם כל מראות עיניו של הגולש ולא של מנוע החיפוש, כשתתחיל לעשות את זה, אין מצב בעולם שגוגל יעניש את האתר שלך, כל עוד אתה לא מפר שום קו מנחה של גוגל והחלפות הקישורים שלך הם עם אתרים בתחום שלך , ללא ספאם , מאמרים שבאמת מביאים ערך לגולש שקורא אותם ואתה לא מנסה לתמרן את גוגל תוכל לישון בלילה בשקט.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הניסוי של צורה טבעית מעט לבלבל לטעמי.
בפועל השאלה שאתה שואל דורשת הרחבה, ותלויה במשאבים ועל עוד נתונים רבים. אתרים שמדורגים בתחום החדשות פופולריים מאוד וותיקים וסמכותיים, בכדי שתוכל לעקוף אותם אתה תצטרך להשקיע המון משאבים וגם אז העבודה תהיה קשה, וככל הנראה בילתי אפשרית. זה כמו שתפנה לאיש שיווק ותשאל מימנו אם הוא יוכל לפתוח חברה שתתחרה במותג גדול כמו הום סנטר לדוגמא. אף אחד לא אומר שזה לא אפשרי, ותמיד יש סיכוי, אך זה כרוך במשאבים רציניים ובהשקעה רבה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|