|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בקשת לבדיקת הסכם משפטי
שלום חברים
אני מאוד מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שתעבירו לפורום אם יש בכלל אחד כזה שיתאים עבורי אני בעל חברה (בעזרת השם ארשום אותה כחברה פטורה במהלך השבוע) שמתעסקת בפיתוח אתרים וכתבתי במהלך היומיים האחרונים חוזה משפטי שמסכם לדעתי פחות או יותר את רוב הדברים שעליי לכסות משפטית אשמח לתגובות ודעת תודה כתובת לצפייה במסמך dwebs.biz/Dwebs-Main-Contract.pdf תודה רבה ושבת שלום עמית |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
מאוד מבולגן, כן מודגש, לא מודגש, בלי נקודות ולא מסודר.
2 דברים: 1. אתה צריך להגדיר מי הבעלים של הקוד, אם זה לא מוגדר, אתה נשאר בעל הזכויות על הקוד. 2. יש סיבה שעו"ד מטפלים בנושאים האלה, כמו שאתה מכיר את מאפייני CSS לפרטי פרטים כך עו"ד יודע את הנקודות הקטנות בהסכמים מסוג זה.
# 3 |
חסום
|
אתה מתכוון שאתה תפתח עסק , חברה זה משהו שונה .
לגבי הנושא באופן חד משמעי תלך לעורך דין מוסמך בשביל דברים כאלה תמיד תמיד ללכת לעורך דין , טיפה יקר אבל בסופו של דבר אם אתה באמת מקים משהו רציני זה שווה כל אגורה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
המלצה שלי אליך - לך לעורך דין שיעשה לך הסכם . מאוד לא ברור ( אין סדר של סעיפים ) נראה חובבני .
ממליץ לך ללכת מישהו שמבין ( עורך דין שמתעסק בדיני אינטרנט ) שיעשה לך את העבודה על מנת שתמשיך להתעסק רק בניהול החברה בראש שקט ולא בהליכים משפטיים . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
ממש לא שווה את זה אני מבין.
יומיים עבודה הלכו לפח, כמה תיקקח/ייקח עו"ד על דבר כזב לדעתכם והאם יש מישהו מומלץ ללכת? אם יש בפורום עו"ד שיוכל לסדר לי את זה אני אשמח לשמוע פרטים |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
* בכל זאת החלטה אך ורק שלך , אני רק המלצתי לטובתך . |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
כמה ייקח עו"ד והאם יש מישהו מומלץ להפנות אליו ?
זה כל השאלה שלי |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לך לעורך דין
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום