|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
סבבה גבר בהצלחה ! לילה טוב
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הדבר הטוב ביותר שאני יכול לעשות כרגע זה להעביר את זה גם לך. רוב התהיות שאתה מעלה כאן יפתרו ברגע שתכיר ותלמד (לעומק) את מגוון המונחים שצויינו באשכול הזה, כמו שהמלצתי בהודעה הקודמת שלי - כדאי לך לקרוא אודות Laravel ולראות מה אתה חושב עליה. לפני כמה שבועות גם מצאתי איפשהו את האתר הזה, בהחלט שווה להציץ בו - http://www.phptherightway.com בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם אדיר ויהב האמת הם אלו שדחפו אותי לMVC ומאז אני רק מתחרט שלא הכרתי את זה קודם,
פשוט דבר מדהים ! ממליץ לך חיים להתקדם לזה, ולהקשיב אך ורח ליהב ואדיר הם הכי מקצועיים בתחום הזה (שאני מכיר) הם עזרו לי מלא מלא בכל ההתקדמות שלי בתכנות הם יודעים יותר משPHP.net יודע ![]()
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כנראה שאני אשקול את זה שוב פעם במערכת הזו, בלי קשר אני לא לחוץ בזמן אז אני יכול לחשוב המון זמן לגבי זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה מקבל פונקציות בסיס מאוד נוחות לשימוש, מאוד קל לשנות בה את החלק של פונקציות האבטחה לצרכים האישיים שלך (למרות שבד"כ אין בכך צורך) בהצלחה.
![]() |
# 18 | |
Авторитет
|
אם כבר הדיבור פה על Frameworks..
אז מה לדעתכם עדיף - להתחיל לעבוד עם CI / Zend או להתחיל עם FW יותר קטנים ופשוטים?
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מצד שני codeigniter נראה לי יותר מידי דל.. אני לא אוהב אותו אין בו כמעט כלום רק את הבסיס ליאור
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|