|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר 1,2 דומיינים,איך זה משפיע?
אם יש לי אתר שהכתובת שלו www.kidum-atarim.co.il שעוסק כמובן בקידום אתרים
![]() ויש לי עוד דומיין קידום-אתרים.co.il והוא מפנה לאתר לאותו אתר (פשוט מעביר לדומיין באנגלית) זה עוזר? איך ניתן לעשות אתר 1 עם 2 דומיינים והאם זה טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
זה טוב למשתמשים?
# 3 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
באופציה הראשונה שאמרת זה בעצם שהדומיין בעברית עושה 301 לדומיין החדש, שזה בסדר ומומלץ, אם הדומיין בעברית הוא דומיין חדש שלא מוכר לגוגל ההפנייה לא תשפיע בכלום. כל עוד לא עבר על הדומיין הישן קידום אתרים שלילי (כגון קישורי ספאם בכמויות גדולות) לא תיפגע מהפנייה כזאת.
באופציה השנייה אמרת שאתה רוצה אתר אחד על 2 דומיינים, בעקרון מדובר בתוכן כפול שאתה לא רוצה שזה יקרה, במידה ו2 הדומיינים מיועדים לקהל יעד אחר (לרוב מדינות שונות ואז גם הדומיין יהיה בסיומות שונות) אז זה לא כזה קריטי, אבל במידה ומדובר בדיוק באותם תכנים ואותו קהל יעד אני ממליץ שפשוט תעשה 301 מהדומיין הראשון לעיקרי. במידה ולדומיין הישן היו דפים פנימיים עדיף שהוא יבצע 301 לעמודים החדשים בדומיין החדש ולא לעמוד הראשי.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
2 הדומיינים חדשים..
לא יעזור הפניה 301 על הדומיין בעברית לצורך קידום? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
באסה
![]() תודה על התשובות ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
למה שלא תעשה על הדומיין בעברית אתר תמיכה?
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
עדיין אין דומיינים
אני פשוט חושב על ליצור אתר עם 2 דומיינים,איך זה ישפיע.. כניראה 1 יהייה עם מאמרים שיפנו לאתר הראשי |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
קח את שני הדומיין ותפנה אותם לדומיין חדש שייצג את המותג שלך.
מומלץ שעסק באינטרנט ישיג את מגוון כתובות ה ccTLD והכתובות הזמינות שיכול להיות שהגולשים יקלידו בטעות צא מנקודת הנחה שהפניית דומינים לא תשפיע לך על האתר בצורה משמעותית(אולי גם לא תואיל כלל) לכן במקרה ואין לך את המשאבים אל תשקיע על כך דבר וחפש דרכים יצירתיות יותר להביא לאתר תנועה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|