|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לגבי ה"הצג את כל השירים" ולהשים במקום חיפוש - קיבלתי, אעשה את זה.. הרשימה של הזמרים אמורה להיות עם תמונה לכל אחד מהם, פשוט עוד לא יצא לי להוסיף את זה, ואני מתלבט אם לעשות את התמונה הגדולה שיש בפנים, או לעשות בלי קשר תמונה קטנה ותמונה בפנים שונות... תודה ![]() ציטוט:
חיפוש אני אעשה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת.. במצעד השבועי הרשימה מכילה רק את שמות השירים - אין סיבה למה זה מוצג ככה, פשוט ככה עשיתי.. אולי אשנה.. לגבי ה-8 תוצאות, אני לא מסכים, רוב האתרים זה 5 פוסטים בדף, פה יש 8.. ככה שזה לא כל כך בעיה, מעבר לזה, אם אציג יותר מידי, הגלילה תתיש, ועדיף עמודים שיש לך עוד ניווט מאשר גלילה ארוכה, ואז גם להגיע לעמודים יהיה קשה... בכל מקרה, אני מתלבט אם לעשות שברגע שמגיעים לסוף, פשוט יטענו עוד פוסטים אוטומטי, באותו הדף... הסינון על פי אות, זה בכל אתר של שירים יש, זה עוזר פשוט לסנן אם מישהו רוצה משהו ספציפי, או לא יודע שם של זמר אבל יודע את ההתחלה שלו... הרוחב מוגבל, כי ככה עיצבתי את העיצוב, למה זה לא טוב? :S ולא הבנתי מה זה חיווי ויזואלי לשורה שמתנגנת? תודה ![]()
![]() |
![]() |
# 12 |
עסק רשום [?]
|
למה אתה מבסס את הטענות שלך על "אתרים אחרים"?
אתה רוצה להיות כמו אתרים אחרים, או שאתה רוצה להיות יותר טוב מאתרים אחרים? לגבי התפריט - אני לא מבין מה הבעיה, עשיתי את זה בכוונה לפי דעתי זה נוח יותר ככה... - זה לא יותר נוח, הפידבק ניתן על גבי כל הריבוע ולכן כל הריבוע צריך להתנהג בהתאם. אם אתה רוצה שרק הקישור יהיה לחיץ, תיתן פידבק במעבר על הקישור בלבד. חיפוש אני אעשה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת.. במצעד השבועי הרשימה מכילה רק את שמות השירים - אין סיבה למה זה מוצג ככה, פשוט ככה עשיתי.. אולי אשנה.. - כדאי לשנות, שיהיה מבנה אחיד בתצוגת השירים. לגבי ה-8 תוצאות, אני לא מסכים, רוב האתרים זה 5 פוסטים בדף, פה יש 8.. ככה שזה לא כל כך בעיה, מעבר לזה, אם אציג יותר מידי, הגלילה תתיש, ועדיף עמודים שיש לך עוד ניווט מאשר גלילה ארוכה, ואז גם להגיע לעמודים יהיה קשה... בכל מקרה, אני מתלבט אם לעשות שברגע שמגיעים לסוף, פשוט יטענו עוד פוסטים אוטומטי, באותו הדף... - שוב, אם יש באתרים אחרים משהו זה לא אומר שגם אצלך זה צריך להיות ככה. המעבר בין העמודים איטי מדי, אף אחד לא יעבור בצורה הזו יותר מכמה עמודים בודדים. אם אתה רוצה להציג קצת תוצאות בכל דף תמשוך את המידע עם AJAX או שתשלוף אותו מלכתחילה ותציג אותו בהתאם לצורך - שיהיה מעבר מהיר בין עמוד לעמוד. הסינון על פי אות, זה בכל אתר של שירים יש, זה עוזר פשוט לסנן אם מישהו רוצה משהו ספציפי, או לא יודע שם של זמר אבל יודע את ההתחלה שלו... - זה לא נוגד את ההצעה שהעלתי, אם יש לך דף לכל אות וברוב האותיות יש לך תוצאות בודדות אם בכלל - זה לא רצוי. הרוחב מוגבל, כי ככה עיצבתי את העיצוב, למה זה לא טוב? :S - כי על מסך רחב וברזולוציה גבוהה (והיום זה לא נדיר במיוחד) זה נראה תקוע באמצע. ולא הבנתי מה זה חיווי ויזואלי לשורה שמתנגנת? - כשהזמר/ת שר/ה שורה כלשהי - אתה מסמן אותה בטקסט. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
לא הבנת אותי בקשר לרעיון.
התכוונתי שתרגום מילה במילה הוא רעיון גרוע, לפתוח אתר תרגום לשירים זה רעיון לא רע בכלל ![]() אגב בעמוד "בקשת תרגום" הייתי עושה טופס מסודר ולא סתם "כתוב תגובה". שם האמן, שם השיר, קישור ליוטיוב...
# 14 |
חבר חדש
|
נראה מעולה , נראה שאתם צריכים רק יותר קידום , צרו קשר אוכל לעזור לכם
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|