|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
מקווה מאוד שיפתרו את זה כמה שיותר מהררר
# 2 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
מ-012 לחווה ב-012 לא מצליח לגשת.
Now lets talk Dugri, בתקופה האחרונה יש מתקפות בלתי פוסקות על ישראל, נטוויזן נותקו לשעתיים וחצי, חוות שחם של 014 נפלה מהתקפת DDOS, הלילה 012 בפנסיה. יש ניתוקים מוזרים מאוד בין החוות. כולם שומרים על עמימות אבל חבר'ה יש מלחמת סייבר פעילה נגד ישראל, והספקיות מגיבות כמו דגים.
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
גם ל-014 יש NOC, וה-NOC של החווה NOCנק ע"י מיליון ומשהו פאקטים, ובקצרה ה-SWITCH הראשי של החווה חטף נקניק כזה גדול שהוא לא הצליח לקום ממנו, ואז אלפי שרתים אומרים ביחד: "ביי ביי אינטרנט".
![]() |
# 7 |
חסום
|
כמה זמן בערך אתה חושב שזה יסתדר? אתה די בטוח במה שאתה אומר לפי דעתי נפל להם איזה נתב ראשי אם זאת הייתה התקפה אני מאמין שכבר היו חוסמים אותה ב עמוד ענן לא קרה דבר כזה
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
וברצינות, כשמקרים כאלה קורים, אני ממליץ ללקוח לעזוב הכל, ופשוט ללכת לישון, אני אדאג להעיר אותו כשהכל יחזור. טפוטפוטפו השרתים עובדים (יש חשמל בחווה), מדובר בתקלת רשת (כנראה עקב התקפה מאסיבית/מישהו לחץ על הכפתור הלא נכון) ועניין של כמה שעות עד החזרה לשגרה. אבי.
![]() |
# 9 |
אושיית הוסטינג
|
השעות הקטנות של הלילה...
תמיד מוציאות ממני את המיטב: ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|