![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת - סרברים לקונטר
אני רוצה לקבל ביקורת על אתר סרברים לקונטר סטרייק חדש שבבעלות אישית שלי.
כתובת האתר: סרברים לקונטר. תודה לכל המגיבים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
עוד משחקים את המשחק הזה?
איזה נוסטלגיה, אני זוכר הייתה מפה AIM משהו כתומה שכולם היו משחקים בה פעם, גם זה קיים עדיין? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אין לי מושג מה משחקים ומה הולך כרגע, כי גם אני כמוך לא משחק, האתר הוא למטרת הכנסת רווחים, ושירות השחקנים, וכן יש עוד הרבה שחקנים למשחק כנראה, למרות כל ההתקדמות למשחקים כמו לדוגמא bf או cod שהמולטיפליאר שלהם כבר מטורף .. אשמח לתגובה על האתר עצמו, תודה. הערה: שחכתי לרשום למעלה ועכשיו כבר אי אפשר לערוך, אבל אני מחפש שותף לאתר. מכיון שאני דאגתי לעיצוב קידוד מערכת דומיין ואחסון, אני מוכן לתת לשותף עד 30% מרווחי האתר. עדיפות לבעלי ידע בphp, המשך ערב נעים. Last edited by galregev; 13-01-13 at 20:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דבר ראשון, העיצוב גרם לי לצאת מהאתר, באמת שלא נוח לי להסתכל עליו והוא גם לא יפה.
דבר שני, המערכת עצמה לא מפותחת ולא מציעה משהו טוב יותר משאר האתרים. באתר אין אפשרות למיין את הסרברים, נגיד באלי סרבר של HNS, או de_nuke או שרת עם 15 שחקנים וכו'.. שורה תחתונה, האתר לא מציג משהו טוב יותר משאר האתרים ובנוסף לזה הוא גם לא מכיל המון סרברים או קידום טוב. שכחתי להוסיף, ההצעות עובדות לא טוב, אפשר לרמות בקלות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
תודה haimz.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
העיצוב מבולגן, לא נוח ומסורבל.
אישית, במידה והייתי נכנס לאתר (לא בשביל ביקורת) הייתי יוצא ממנו עוד לפני שבדקתי אם האתר מועיל. היום קימיים עשרות אתרים כאלה, אם החלטת להקים עוד אחד וללכת עד הסוף - תביא משהו ייחודי משלך, שהגולש ירצה להיכנס דווקא לאתר שלך ולא לאתרים המתחרים שהם מקודמים יותר, וותיקים יותר ומוכרים יותר. נכנסתי לאתר ואני רואה תמונה שנגללת לכל מקום, "האתר למכירה" - מפריע מאוד. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
העיצוב (לא יודע אם אפשר בכלל לקרוא לזה "עיצוב") נראה ממש לא מקצועי, ואפילו חובבני.
זה מסוג האתרים שעושים לך חשק לצאת מהם בשנייה הראשונה שאתה נכנס אליהם. לא אהבתי שום דבר ממה שראיתי. זה מתחיל בלוגו שנראה חובבני להחריד, וממשיך בעבודת ה-CSS וה-HTML הלא רצינית. ואם אפשר לשאול, לאיזה מטרה פתחת אותו? אתה רוצה שהאתר יצליח או פשוט להרוויח ממנו כסף על ידי מכירתו? כי לא ברור העניין הזה של התמונה הנגללת. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
ואם כבר מדברים על ביקורת, האתר נראה רע מאד ממליץ לך לשפר הכל. במיוחד את העיצוב הדכאוני הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
החלק התחתון (Footer) גם חשוך/כהה מידי ויש תחושה שהאתר מבולגן בגלל הבדלי הצבעים. בגדול, או להבהיר את החלקים האלו או להכהות את כל האתר (ואז הכל יהיה פחות ברור אבל לפחות עקבי) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|