|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם תוסיף לשאילתה שלך ערך נוסף שעולה כל פעם באחד (פשוט להוסיף משתנה לשאילתה) - חסכת לעצמך לולאה ושיפרת ביצועים.
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מי מבטיח לך ש- MySQL עושה את זה בצורה מהירה ויעילה יותר מ- PHP? תפקיד מסד הנתונים הוא לאחסן מידע, ברוב המקרים רצוי להשאיר את תפקידו ככזה ולהימנע מביצוע לוגיקה בצד שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
האמת שיש המון לוגיקה שעדיף להשאיר לצד של הDB, היום מערכות DB הן כבר לא רק לאחסון מידע ויש להן המון אפשרויות מתקדמות ויעילות. אני מסכים איתך שיש לוגיקה שעדיף לא להעביר לצד של הDB, אבל למשל שליפת המיקום שמדובר פה לדעתי עדיף להשאיר בDB ולא רק בגלל שזה יעיל יותר אלא גם בשביל הסדר בתוכנה שאתה כותב.
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני לא יכול להצביע על הפתרון הטוב ביותר במקרה הנ"ל (שכן תלוי איך אתה מגדיר "טוב ביותר"), אני ממליץ לבדוק את כל הפתרונות שהוצעו ולראות מה הכי משתלם והכי מתאים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
זה פתרון שעלה לי בשלוף, אם תוכל להציג את המסד שלך ולפרט קצת יותר יהיה לי יותר מובן מה אתה צריך, כי כמו שאמרתי לא ממש הבנתי אותך..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|