![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פרנסה מאינטרנט
שלום וברכה,
אני מניח שיש פה לא מעט אנשים שמחזיקים אתרי אינטרנט ומנסים להכניס מהם כסף. האם לדעתכם ניתן להתפרנס מהעניין ולחיות בלי דאגות? כמה אתם חושבים מצליחים לעשות את זה לעומת כמות הנכשלים? מעניין לדעת. דיון פורה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לדעתי הרוב נכשלים. אבל יש גם מספר לא קטן שעושים כסף טוב.
אני עובד בתור מפתח אתרים, פה אני משקיע גם מהזמן שלי ובונה וכו'.. אבל בנוסף יש לי אתר שאני שם בוא פרסומות ADSENSE והוא מכניס לי בין 4 ל 7$ ביום שזה נחמד וגם עוזר ![]() אם תקנה אתר שמקבל מעל ל15 אלף כניסות ביום או אפילו משהו בסביבה, שיהיה חוקי ולא חסום לגוגל אדסנס, תוכל לחיות לא רע ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אני חושב שבד"כ שלב מסויים שבו האתר הופך לנכס רווחי ומשמעותי, כמות העבודה שאתה נדרש להשקיע וכמות הדאגות שלך גדלה בהתאם.
אז אני לא יודע אם אפשר להתייחס לזה כחיים חסרי דאגות, בסופו של דבר כן יש עבודה ודאגות, במיוחד כשהאתר גדל. מיותר להזכיר שיש מקרים שאתה כבר לא יכול לתחזק את האתר בעצמך, אתה מתחיל לגייס צוות קטן, לאחר מכן זה כבר הופך לחברה קטנה, ואז לחברה יותר גדולה כן הלאה. אז האם אפשר להתפרנס מזה כהכנסה בלעדית - אני חושב התשובה היא חד משמעית כן, לא הרבה מצליחים (יחסית לכמות הניסיונות), אבל זה כמובן אפשרי. אם יש לך אתר או כמה אתרים קטנים שמצד אחד לא יכולים להוות עבורך מקור הכנסה בלעדי אבל מצד שני לא דורשים ממך יותר מדי השקעה ועבודה - אני חושב שמדובר במצב שהוא לא פחות טוב, במידה וזאת אפשרות כמובן. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה מדבר על הכנסה פאסיבית - אני חושב שכשיוצרים אתר שמייצר הכנסה מהסוג הזה, אז באמת מצליחים.
מצד שני, האם יש באמת אתר שלא תצטרך לגעת בו בכלל ועדיין הוא ייצר לך הכנסה? (טוב נו, חוץ מפייסבוק) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתר אינטרנט או כל עסק באינטרנט או מחוץ לו עובד לרוב על אותו עקרון,
ככל שתשקיע יותר מעצמך (זמן, שכל וכסף) ככה תרוויח יותר ותגדל יותר. הרבה מאוד אנשים כושלים מהסיבה שהם חושבים שהם יכניסו 100 שקל ויצא להם 100,00 שקל - וזאת אחת הטעויות הגדולות, אי אפשר להרים עסק רציני עם הכנסות רציניות בהשקעה של כמה שקלים! הסיכוי שזה יקרה הוא אותו סיכוי שתזכה בלוטו... שורה תחתונה: כסף עושים מכסף - כדי להצליח במה שאתה עושה אתה צריך להשקיע ולהתמיד ורק אז תוכל לקטוף את הפירות Last edited by vmedia; 01-12-12 at 23:42.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כדי להגיע לרמה שאתה מרוויח בלי בוס שיושב לך על הראש ולקבל את ה-200-400 שקל ליום,
אתה צריך להשקיע על אתר לפחות שנה כדי שיקבל אמידות ויהיה מספיק מפורסם באינטרנט. ממש כמו סטארט-אפ. על מנת להגיע לרמה הזאת, אתה צריך ללמוד שיטות שונות למשוך תנועה לאתרך כאשר קיימות מאות דרכים. בנוסף גם לגרום לאתר שלך להיות חי אם זה על גבי תגובות, אם זה על גבי הומור, אם זה על גבי הגרלות, או תיעודים ותכנים בלעדיים. במקרה אני מכיר אותך ויודע שהשתמשת בכל מיני דרכי קידום שלא כל כך פעלו עבורך ובסופו של דבר הגעת לדרך ללא מוצא. אני מאמין שאם תיקח את עצמך ותחשוב על נישה שאכן תפעל, אולי באמת תגיע לתוצאה כזאת... אבל את זה איני יכול להבטיח. אין פה סטטיסטיקה לגבי כמה מצליחים לעומת כמה נכשלים - כדי להצליח אתה צריך להראות עד כמה אתה רוצה את זה ולשבור את הקיר שעוצר אותך, ועוד אחרים שפרשו מלפניך ולא הצליחו לשבור את אותו קיר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני פועל שנים באינטרנט ומייצר הכנסות גדולות מאוד - גם מאתרי אינטרנט, גם מעבודה - ללא השקעת שקל לא בקידום, לא בשיווק, לא בעיצוב ולא בתכנות. אם יודעים ורוצים להשקיע מספיק זמן באינטרנט, אפשר לבנות הכול גם מ-0 השקעה ואני הוכחה חיה לכך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
במידה ולא תשקיע כסף על שיווק , פרסום , או על האתר לפעמים הסיכוי להצליח נמוך יותר יחסית לאתר שאתה משקיע בתוכו כסף . |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תלוי למה אתה קורא כסף. מבחינתי, זמן = כסף ואם אני אשקיע מספיק זמן אני אוכל להניב הכנסה גדולה מבלי להשקיע שקל מוחשי אחד.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|