|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"יש באתר כמות מזערית של פוסטים מכל קטגורייה נושא שישופר בהמשך כמובן האתר נפתח היום וימשיך להתעדכן מדי יום," ואני לא חייב לך שום רצינות, לא אהבת? סבבה הבנתי אתה מוזמן לבנות אתר כזה יותר רציני ושיהיה לך בהצלחה ! רק שתחרר ממני ! Last edited by AlexFor; 25-11-12 at 00:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מספיק להריץ כמה כתובות של מאמרים מאתרך באתר http://www.copyscape.com/ ולראות שלכל אחת יש מקור שונה או די דומה.
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אתר נחמד מאוד.
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
האתר של המוזיקה שהוא נתן אכן זהה.
בכול אופן לנושא - התבניות שם שמוצעות להורדה הן תבניות שהורדו, קרוב לוודאי בדרך לא חוקית, מטמפורסט. אני לא מבין למה רק כאן ניתן למצוא את כל אלא שרואים מה עושים בחו"ל ולא באמת חושבים איך לקדם את זה מעבר. פשוט עושים copy & paste. וכמוך יש פשוט המונים שרואים את Themeforest כגן עדן להעתקות, ובשנה שעברה אם אני לא טועה היה מישהו שלקח את כל טמפורסט והעתיק אותו כמו שהוא. איזה גועל נפש. (אה, לא לגמרי גועל נפש. הוא שינה את הצבע לכחול במקום החום המוכר) זה פשוט דוחה.
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 27-11-12 at 18:18.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל התבניות הם ניתנות להורדה בחינם ובאופן חוקי, כל טמפלט שמוצג באתר ניתן להורדה חופשית ברשת ע"י בעלי הזכויות שלהם לגבי כל השאר לא הבנתי לאן אתה חותר .. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|