![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
דרוש| שותף לפרוייקט חדש
שלום רב.
אני זקוק לשותף שיכנס איתי לאתר חדש שאני בקרוב פותח, עם רעיון ייחודי שעוד לא קיים בארץ. לא אוכל לספר בשלב זה יותר מדי על הפרוייקט, אבל אגיד שהוא מתבסס על פייסבוק, אך לא קשור לסטטוסים וכו' האתר עצמו בנוי ומוכן כבר ב95% (רק עוד כמה שטויות קטנות והאתר מוכן), עיצוב + קידוד + תכנות התבצעו על ידי בלבד. קידום של האתר יתבצע גם ברגע שיפתח (לעבודות אחרונות של קידום שלי יש ליצור קשר) ואחסון יתבצע דרכי. מה נדרש מהשותף? לפני הכל - רצינות. זה התכונה הכי חשובה לי. במידה והשותף זה ילד קטן שמעוניין להקים עוד אתר לרשימה שלו, שיתרחק מהאשכול. מי שנכנס איתי לפרוייקט לוקח בחשבון שהוא יצטרך להשקיע את זמנו האישי (ולא מעט) בשביל האתר. בעל כסף שהוא יסכים להשקיע לאתר. בשלב זה הסכום ההתחלתי יהיה ממש מצחיק, אבל שידע שבהמשך יהיו דברים שנצטרך להתחלק בהם. בעל ניסיון מהעבר בניהול אתרים. אני כמובן לא מצפה שיהיה לשותף אתר ברמה של מאקו.. אבל אני בהחלט מצפה לראות פרוייקטים מהעבר. ניסיון תעסוקתי מומלץ מאוד. ידע בתכנות / עיצוב / קידום אתרים. זה לא חובה, אבל מאוד מומלץ שלשותף לפחות יהיה ידע בסיסי באחד מהתחומים האלה. בעל תוכנת מסרים - חובה. אני מאוד מצטער, אבל בעידן של היום אנו מנסים להישאר בקשר תמידי, וכך גם בפרוייקט הזה. התכתבות באימייל כמובן שתאופשר לכם, כנ"ל לגבי טלפון. אבל חובה שתהיה תוכנת מסרים מיידית כלשהיא שדרכה אצור איתכם קשר (בעדיפות גבוהה מאוד לסקייפ) פרטים נוספים שאוכל לספר כאן באשכול: האתר אינו רווחי בשלב זה. כמובן שניתן יהיה לשים מודעות גוגל או כל דבר דומה, אבל לא אוכל להתחייב לשום כסף. במידה ואכן ייכנס כסף, הוא יתחלק בין שנינו (על אחוזים כבר נדבר ביצירת קשר). האתר עומד להכניס הרבה גולשים באופן קבוע מגוגל. כמו שאתרי סטטוסים בד"כ מביאים אנשים מגוגל, והרבה - גם כאן, רק שכפי שציינתי, זה לא אתר סטטוסים או משהוא בסגנון הזה. מעבר לזה לא אוכל לספר בשלב הזה. במידה ומישהוא מכם מעוניין, יש ליצור קשר באמצעות האימייל danielg6666@me.com לאחר התכתבות ראשונית נוכל לעבור לדרכי יצירת קשר יותר נוחות. בהצלחה רבה לכולם.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
כבר לא רלוונטי.
תודה רבה ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|