|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
1. הבנתי, הורדתי את האפקט מהלוגו.
2. אני לא יודע על מה אתה מדבר כשלוחצים על התמונה הימנית. הכוונה שלי זה שאני רוצה לעשות שלוחצים על התמונה זה יציג את האתר השלם, ואני עובד על זה. 3. שמתי לב שהתרגום באינטרנט גרוע. זה לא אני תרגמתי, אני כרגע מחפש מתרגם לכל הדברים האלו. 4. אני אשמח לדעת מה רע בקוד, הוא עובר את התקן, והכל נראה בסדר. אצלי בפיירפוקס זה נראה בסדר, אני אשמח לראות. 5.מה הכוונה בייחודי? איזה דבר ייחודי יש לי לעשות? תודה בכל מקרה אדיר, אני אשמח לעוד דברים.
__________________
מחפש בונה אתרים? מחפש מעצב אתרים? צור קשר! (פרילנסר)! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני לא רואה התקדמות מהסקיצה הקודמת ... לא מבחינה ויזואלית, ממשק וחווית משתמש או קוד.
בתור מישהו שרוצה להשוות בין מעצבים פרילאנסרים אתה נותן לי את כל הסיבות למה לא לבחור בך. השקפה שגויה.. לא ארחיב יותר מידי. במבט חטוף ראיתי איך סגרת את תגית hr. שזה גם שגוי. ![]() מספר נקודות:
שורה תחתונה, לא כל כך הבנתי מה האתר אמור להציע. אין לי אפשרות להבין מה בדיוק אתה עושה, או לראות דוגמאות למה שזה לא יהיה. כמו כן האתר לא נראה טוב, ונדמה כאילו עוצב אי שם בשנות ה 90. אני יוצא מנקודת הנחה שאתה בוודאי רוצה לעבוד כמעצב ולעבוד מול לקוחות וחברות. זה בהחלט אפשרי, אבל כדי להגיע לשם תצטרך לעבוד קשה. תלמד קצת על יסודות עיצוב וככה תנצל את הזמן טוב יותר מאשר להכין עיצוב לסטודיו ללא כתובת. כך גם תרוויח כסף וגם יהיה לך איך למלא את תיק העבודות העתידי. קח את התגובה שלי בפרופורציה ותפנים דברים שנאמרו במטרה לנסות לשפוך קצת אור. בהצלחה בהמשך הדרך ליעד.
__________________
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 19-09-12 at 01:30.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|