|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
PHP קוד:
מה שתמצא זה את הדבר הבא: PHP קוד:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
כמובן שעדיף לשנות את זה באפשרויות הלוקליזציה הקיימות.
עם זאת קצת שכחת שמדובר כאן על קבצי mo ו- po ואני בספק אם הוא ידע לעבוד איתם. ניסית לגרום למה שכתבת לעבוד? אם היית מנסה היית שם לב שזה לא עובד בצורה הזאת. הקובץ po הוא לא הקובץ שהמערכת משתמשת בו בפועל, המערכת משתמשת בקובץ mo. הקובץ mo נוצר מה- po, הבעיה היא שאי אפשר ליצור ו/או לערוך אותו באמצעות עורך טקסט רגיל. כדי להפוך קבצי po ל- mo צריך תוכנות ייעודיות (כמו Poedit). ואני חושב שאם פותח האשכול הצליח להגיע עד לכאן כבר יצא לו עשן מהאוזניים וכל זה רק כי הוא רצה לשנות 2 מילים. הפתרון הוא אומנם bad-practice אבל לבחור בלי ידע בכלל זה הפתרון הכי מתאים כרגע לדעתי. Last edited by אדיר; 25-08-12 at 11:23.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ראיתי שהוא כתב שהוא רק רוצה לשנות את זה באתר שלו, אבל אני מבחינתי מציע לו את הדבר הנכון ביותר שאפשר לעשות, כי זה הרי פורום תיכנות והוא צריך כבר מעכשיו להתרגל ל quality כי אחרת לא יצא מהלמידה שלו דבר, ומי כמוך יודע (כמתכנת, לא מכיר אותך אישית) שקוד שכתוב לא טוב יגרום בעתיד לבעיות ואי-דינאמיות. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הרי חוץ מגמישות הפתרון האחרון מתאים לו יותר כמעט מכל בחינה אחרת שעולה לי לראש כרגע (זמן, מאמץ, ידע, קושי וכו'). זה כמובן לא הפתרון האידיאלי בכל מקרה ולא תמיד ה- best-practice, אבל במקרה הזה זה בהחלט עשוי להיות הפתרון המתאים ביותר. בכל אופן בוא נחכה לתגובת פותח האשכול ונראה מה יש לו להגיד בעניין. Last edited by אדיר; 25-08-12 at 13:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
יש לי עכשיו שגיאה....
http://www.webtutorials.co.il/ זה הקוד: PHP קוד:
עריכה: העלאתי גיבוי, xPerfection עשיתי מה שאמרת וזה עשה שגיאה.. (ערכתי גם ב loop.php) Last edited by Shai; 25-08-12 at 14:45.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
מה ז"א כמו שהיה במקור? להחזיר למה שהיה לפני שאמרת לי לשנות?
ומה עשיתי ב loop.php אני לא יכול להראות לך, כי העלאתי גיבוי.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
וואו תודה רבה!! אפשר לנעול!!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|