|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חסום
|
לא אהבתי שום דבר מהעבודה הזו.
נראה ממש כמו עוד אתר סטטוסים ברשת. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
האתר נראה משעמם! קהל היעד באתרי סטטוסים הוא לרוב ילדים ונוער - העיצוב לא מתאים בכלל לנושא ואפילו הייתי אומר שהוא מבריח גולשים מהאתר.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 23 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() תודה רבה ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
עיצוב ותצוגת האתר זה החלק הכי חשוב באתר...
תשכנע גולשים - קנית אותם - ימשיכו לגלוש ויחזרו לאתר לא תשכנע גולשים - יסגרו את האתר ולא יחזרו לעולם |
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כשאני משווה את האתר שלי לאתרים אחרים בגוגל, אני רגוע. 95% או אפילו יותר יחזרו לאתר דרך גוגל, לא בגלל שהם אהבו את העיצוב \ לא אהבו.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
החשיבה שלך לא נכונה ולא טובה, עם חשיבה כזאת לא תגיע רחוק. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בסך הכל אני לא בא לקטול אני נותן לך טיפים, לקחת - הרווחת... לא לקחת? תנסה בדרך הקשה |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מקבל תגובות משני צדדים, להחליט מה לעשות איתם, כמו שאמרתי אני אחליט. זה שקשה לך לקבל את זה ואתה עקשן זה כבר סיפור אחר לגמרי, בכל מקרה חלאס להגיב כאן אתה סתם מספים. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
עסק רשום [?]
|
העיצוב לא משתלב טוב בעין
לקח לי כמה שניות להבין איפה הסטטוסים ומה הפוטאנטה של האתר החלק הימני תופס כמעט חצי מהעמוד - זה החלק המרכזי שתופס לי את העין וזה לא אמור להיות ככה הייתי מקטין אותו בצורה משמעותית (ואולי גם להעביר שמאלה, כדי שהסטטוסים יתפסו את העמוד בצורה יותר בולטת) כרגע כמו שהאתר נראה לי לא נוח להשתמש בו, ואני כן הייתי מעדיף אתרים אחרים על פני האתר שלך. אתה צריך לשפר את ממשק המשתמש לדעתי ועוד משהו בקטנה "לפני אתמול" - חשבת למחוק את ה"לפני"? זה קצת התחרבש לך
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|