![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
יש שמות שמוגנים בזכויות יוצרים, השם שלך הוא לא אחד מהם תקן אותי אם אני טועה.
נכון, זה לא מוסרי- אבל חוקי. |
![]() |
# 12 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא ילד... כל הלקוחות שלו הם מפה וחוצמזה אני מפגש מהוסט לסגור לו את הגישות זה לא אומר שהוא לא יטופל גם לאחר מכן |
|
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
במקרה אני נרשם במס הכנסה השבוע...
מה לאחר מכן? זה לא יהיה חוקי ולא מוסרי |
![]() |
# 14 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ואם אני לא טועה שנרשמים במס כותבים את השם בעברית בכלל. למשל, תחפס ברשם החברות חברות שנשאות את השם WALLA, יש הרבה (תקשורות, מערכות, ועוד..). לא בעיה להוסיף מילה, ואז זאת חברה/עסק שונים לגמרה. |
|
![]() |
# 15 |
חבר פורום
|
לך תקרא את הספר של הגנת זכויות הצרכן שאומר שכל דבר המזכיר במידה נכרת בין שתי חברות "הצעירה" מבינהם צריכה לשנות את הדבר הנותן דימיון משותף...
זה נקרא הטעיית לקוח |
![]() |
# 16 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ובכלל, מה ששכחתי. serl-il serv-l שונה לגמרה. סרב ישראל. סרב לייב (למשל). שתי חברות שונות. אתה יודע כמה חברות יש עם סרב? תפסיק לבלבל את השכל. אם כבר אתה תהיה דומה לאחרות. |
|
![]() |
# 17 |
משתמש חדש
|
ובנוסף, הם לא עסק ולא חברה. כך שמס הכנסה לא יכול להכריח אותם לשנות כלום, ועם ההכנסה הגבוהה שלהם הוא גם בטח לא יסתכל לכיוון שלהם.
|
![]() |
# 18 |
חבר פורום
|
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
כל המנכל"ים פה שכחתי...החברות שלהם קיימים כבר 10 שנים... אגב שמעתי משהו מזה מצחיק שחברה שמסתובבת פה בהוסט נסחרת בבורסה חוצמזה זה שונה אבל לשנות אות אחד זה דומה... נראה אותך מקים חברה בשם LIVENS או יותר טוב מזה.... הרי בנאדם מקבל לקוחות בד"כ עפ"י קרדיט ולקוחות מרוצים אז אם יהיה לי שם רע גם לו יהיה שם רע... כל החוכמה זה להיות מנותק מתדמית של חברות אחרות לא? אלא אם כן הוא מנסה לגנוב קרדיט ואגב...עורך דין שידלמו לו 150 ש"ח יסתכל יופי לכיוון שלהם |
![]() |
# 19 |
משתמש חדש
|
מה הקשר לנסחרת בבורסה או לא? נתתי לך דוגמא, אם הייתי לי גישה לשמות של עסקים יכולתי לתת לך אלפי דוגמאות.
אני לא אתווכח, תעשה מה שאתה חושב. השם שלך לא מוגן בזכויות יוצרים. והעתיד יוכיח את זה (אולי). |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
כמו שאמרו כאן כמה,החברה ממש לא רצינית..
רוב הזמן האתר לא עולה,האתרים שמאוכסנים עלייה לא עולים(רק אתר אחד). |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|