|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מישהו התנסה בחברת micropay סמסים?
שלום.
אני עובד על פרוייקט גדול ומושקע שחלק ניכר מהרעיון מושתת על גבייה ב SMS. אני כרגע בוחן אופציות של חברות איתם אני שוקל לעבוד בהקשר לגבייה ב SMS.. השאלה שלי בקיצור, היא האם מישהו התנסה ויודע כיצד בדיוק עובדת חברת micropay בגבייה באמצעות SMS?, כמה אחוזים היא לוקחת, וכו' .. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שאני זוכר זה נע בין 37%-41% שאתה מקבל... כל השאר חברות הסלולר לוקחות...
אין להם API אחיד, זאת אומרת שכל פונקציה שאתה רוצה לעשות זה קישור אחר ופרמטרים שונים... אם אתה צריך עוד עזרה אני זמין בה.פ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני עובד עם החברה הזאת כרגע , אבל זה מחייב שיהיה לך עסק רשום | אחוזים נעים לסמס כ40% עד סכומים של 50 אלף ש"ח אם אתה עושה יותר אז יעלה לך האחוזים .
יש אפשרות גם לחיוב טלפוני שבו אתה מקבל 70 % מהחיוב . מקווה שעזרתי .. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
התנסיתי איתם רק בתור מתכנת
ונוח ופשוט לעבוד איתם |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
עבדתי עם המערכת שלהם בעבר - האחוזים תלויים בנפח (כמה שיחות/SMSים) - בעצם לכמה כסף תגיע. המערכת שלהם מאוד נוחה אם אתה מעוניין להציע שירותים אוטומטיים.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
יצא לי לעבוד איתם קצת בעבר - מציעים המון אפשרויות ופתרונות לשירותים אוטומטיים
יש להם הסברים מפורטים להתממשקות איתם ופאנל ניהול למשתמש מסודר ומאורגן אבל הייתי ממליץ לך לנסות פתרונות תשלום אחרים לפני שאתה הולך על שיטות כאלה העמלות בתחום הזה מאוד גבוהות ועדיף להשתמש בפתרונות תשלום אחרים אם בכל זאת החלטת ללכת על זה לדעתי הם מציעים את הפיתרון הכי יעיל כיום...
# 7 |
חבר חדש
|
אני יודע שזאת אחת החברות הכי גדולות בתחום, ז"א שרוב האתרים שעובדים בחיוב חוזר עובדים עם המערכת שלהם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|