|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| קניית קישורים וקידום אתר באינדקסים
אם האתר שלי ממש חדש ואני קונה לו קישורים מאתרים , זה יכול להכניס אותו לארגז חול של גוגל ?
ואותה שאלה עבור אינדקסים . תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
תלוי,עם הקישורים איכותיים לא רואה סיבה..אבל בתדירות תיקנה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כדאי לקנות קישורים מאתרים איכותיים כמו שנאמר,
וגם לא 10 אתרים ביום, אלא באופן הדרגתי. בהצלחה.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וכל פעם אני מוסף עוד 2 , ביום השלישי 6 , וביום הרביעי 8 וכך הלאה , השאלה שלי האם זה יפגע בי ויכניס את האתר לארגז החול של גוגל או שפשוט יראה בזה כקידום איכותי ומושקע ? כמובן שכל האינדקסים והקניית קישורים הם איכותיים בלבד ! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
א. קניית קישורים אסורה בתכלית האיסור ע"פ גוגל ולא משנה כמה סמכותי האתר , נכון שברוב המקרים הם לא יודעים/תופסים, אבל אם במקרה כן, אז אתה תחטוף עונש, זה לא אומר שלא עושים את זה, גם חברות קידום עושות את זה (לא החברת קידום שאני עובד בה).
ב. אני אישית ממליץ לך להכניס קישורים באופן מבוקר ובמקביל לדאוג לתוכן איכותי מתחלף באתר, ככל שהאתר שלך יהיה בעל תוכן איכותי ורמת עדכון גבוהה כך גוגל יראה בקישורים שלך יותר הגיוניים |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני יכול לגרום לתוכן להתווסף אבל לא להתחלף . בכל מקרה אם גוגל תופסת אותי קונה קישורים , הם משעים אותי מהמערכת חיפוש שלהם ומכניסים אותי לארגז החול ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני גם לא יודע עד כמה אתה יכול לעדכן אתר העלאת קבצים ותמונות... תסתכל על כל הראשונים בתחום, לא משתנה שם התוכן יותר מדיי... בגלל זה לא הייתי ממליץ לך להרביץ קישורים על ההתחלה, לעשות את זה באופן מבוקר. לגבי קנייה, אני בעקרון נגד זה בכל מקרה... ארגז חול... אני חושב שבמקרה שגוגל תופסת קניית קישורים היא מבצעת ענישה ידנית שזה אומר שמישהו (אדם פיזי לא מערכת ולא אלגוריתם) פשוט מסמן את האתר שלך ופוף הוא נעלם מתוצאות החיפוש, שזה ענישה יותר כבדה מארגז החול. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|