|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
חייב עזרה דחוף גוגל בוט לוקח לו ימים לסרוק אותי !
dwx.co.il
שינתי תוכן,בדקתי שהוא לא חסום,כלום עדין לא סרק כבר 3 ימים ! יש סיבה מיוחדת? אשמח לדעת אותה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אל תדאג אם כלום לא חסום הוא צריך לסרוק את האתר שלך , יש לו את הזמנים שלו , גם באתר שלי לפעמים הוא סורק לא תמיד .
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עם הגעת למסקנה כזו או אחרת שהאתר נענש בגלל קוד זדוני לאחר הטיפול תגיש בקשת אבחון מחדש בכדי שהאתר יבדק. לדעתי ומהתיאור שלך נראה שהסיבות לפגיעה בתנועה אחרות מדובר בפגיעה שנגרמה מעדכון פינגווין האחרון, שבו הרבה אתרים שנמצאו כאתרים עם אובר אופטימיזציה נענשו. חלק גדול מהקישורים שלך[% גדול] הם קישורים עם אנרכר ספציפי ורובם גם מגיעים מאתרי ספאם. יכול להיות שזה הסיבה שהתנועה במילות המפתח פחתה, מנועי החיפוש הפחיתו את ערך הקישורים האלו ולכן גם אין לך תנועה. תדאג למגוון רחב של קישורים לא באנרכרים ממוקדים בכדי למנוע אובר אופטימיזציה או תעיף תקישורים שקנית לפני כמה שנים. בנוסף כמו שעניתי בעבר תפסיק למכור קישורים ולבצע החלפות בפוטר בכדי למנוע ענישה. הודעות חוזרות עם אותם השאלות לא יחזירו לך את התנועה שהפסדת בגלל עבודות SEO חסרות טעם. ועם אתה חושב שגוגל עדיין "לא סרק את האתר שלך" צא מהסרט מהבדיקה שאני עושה גוגל היה באתר שלך בידיוק לפני 13שעות כך שסבלנות לא תטפל בנזק שנעשה. בכל מקרה בהצלחה עם שחזור האתר! |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
חזרתי גם למיקומים שלי במילות חיפוש לא יודע על מה אתה מדבר ענישה.. עכשיו יש את האתר cserver.co.il הוא מפנה לשלי,אבל גוגל גם לא סורק אותו..למה זה ככה הוא מופנה דרך 301.. עריכה: עכשיו עברתי שוב על מה שרשמת אתה עדין חושב שאני לא בגוגל ? אני כן בגוגל ...לפני 3 ימים כבר בכל המילים חזרתי. אין שום ענישה,לא יודע על מה אתה מדבר Last edited by Dwx.co.il; 18-06-12 at 06:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
לגבי השאלה הנוספת. גוגל לא סורק אתר שמבצע הפניית 301 הוא מבקר אותו מזהה הפנייה קבועה ואת כל התנועה וערך הקישורים הוא מעביר ליעד. לאחר שהוא זיהה הפניית אין שום סיבה שיאנדקס אתר שמפנה באופן קבוע, לאחר זיהוי ההפניה הוא מבקר אותו פעם ב... הפניית 301 זה כמו מעבר דירה, עם השליח זיהה שעברתה לעיר אחרת הוא ישלח את כל הדואר לשם אין סיבה שיגיע למקום הישן. |
||
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
את DWX במקום הראשון כמה זמן זה לוקח? נניח במילה סרברים לקונטר,הוא עקף אותי cserver.co.il .. ככה בצעתי את ההפניה: קובץ יחידי על האחסון .htaccess קוד שבתוכו: PHP קוד:
Last edited by Dwx.co.il; 18-06-12 at 11:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אין לך מה לדאוג הוא יסרוק אותך
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |