הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-06-12, 13:54   # 1
Dwx.co.il
חסום

מיני פרופיל

Dwx.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי gillllll צפה בהודעה
DWX ... שים לב: אם למשל תכנס לאתר הזה - http://portia.cyjen.com/fpschool/
תרד קצת לתגובות תוכל פתאום למצוא "קאונטרים לסרבר" באתר לא קשור בעליל ובטח לא בעיברית. בקיצור נעשתה כאן עבודת קידום אתרים לא זהירה אם נאמר בעדינות.
אני מניח שזה לא הדוגמא היחידה ואני מניח שזה משהו קצת יותר גדול -
שבדיוק עונה להגדרות לאתר שיענש על ידי האלגוריתם פנגוין של גוגל. אני מציע לך לקרוא קצת על העדכון פנגווין , להבין שברגע שקידמת מילת חיפוש מסויימת ועוד באתרי זבל אתה עלול להענש.

ואם אני אהיה קצת (הרבה) יותר אופטימי אני אומר שאולי אפילו מישהו החליט להתנקם באתר שלך ולהפציץ אותו במילת המפתח שלך בכל אופן לגוגל לא אכפת.
איך לצאת מהבעיה הזו? תשמע זאת שאלה טובה עדין לא ממש ברור איך חוזרים למקום הראשון זה תלוי ... אישית לא שמעתי על אתרים שהתאוששו עדין לחלוטין מהעונש...

בכל מקרה אם במקרה תצליח לחזור למקום הקודם שלך בדף הראשי תעדכן אני דווקא אשמח לשמוע איך זה קרה.
שים לב שהתגובה בשנית 2010
עבר שנתיים מאז,וכל הזמן הזה לא קרה לי כלום.
נחכה לעדכון הבא של גוגל.
וגם זה לא אני עשיתי את זה.

Last edited by Dwx.co.il; 12-06-12 at 13:57..

ישן 12-06-12, 14:01   # 2
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dwx.co.il צפה בהודעה
שים לב שהתגובה בשנית 2010
עבר שנתיים מאז,וכל הזמן הזה לא קרה לי כלום.
נחכה לעדכון הבא של גוגל.
חחחח אתה חי בסרט , אני מכיר אתרים שלא קודמו שנים בשיטות האלה אבל פתאום נפגעו העדכון הוא מלפני כמעט חודש והוא חזר ועודכן בסוף החודש הנוכחי עד העדכון מגיע לישראל תמיד יש איזה פער של זמנים.

בכל מקרה כל עוד האתר עדין פעיל הלינקים האלה נספרים לך.

ישן 12-06-12, 14:51   # 3
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

ציטוט:
חחחח אתה חי בסרט , אני מכיר אתרים שלא קודמו שנים בשיטות האלה אבל פתאום נפגעו העדכון הוא מלפני כמעט חודש והוא חזר ועודכן בסוף החודש הנוכחי עד העדכון מגיע לישראל תמיד יש איזה פער של זמנים.

בכל מקרה כל עוד האתר עדין פעיל הלינקים האלה נספרים לך.
אני לא מבין, אתה טוען את הדברים האלה בגלל שראית אתר יורד בדירוג שלו שנים אחרי שקרה דבר כלשהו? זה לא דרך טובה להסיק מסקנות, בעיקר עם כל כך הרבה גורמים משתנים..

ישן 12-06-12, 17:10   # 4
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Daniel צפה בהודעה
אני לא מבין, אתה טוען את הדברים האלה בגלל שראית אתר יורד בדירוג שלו שנים אחרי שקרה דבר כלשהו? זה לא דרך טובה להסיק מסקנות, בעיקר עם כל כך הרבה גורמים משתנים..
דניאל תאמין לי אם לא הייתי נפגע בעצמי לא הייתי אומר את הדברים...
אם זה נראה כמו פנגויין הולך כמו פנגווין ונשמע כמו פנגווין - זה פנגויוון

למרות שלדעתי הרבה יותר קשה לזהות פנגווין בישראל מה גם שבדרך כלל אתרים ישראלים לא מגיעים לכמות קישורים כפי שמגיעים אליהם בקידומי אתרים עולמיים אבל עדין אם גוגל החליטו להפעיל את העידכון על ישראל והם כבר הפעילו כך בדיוק נראים האתרים שנפגעים. פתאום ירידה חדה בדירוג עבור דף ומילה שקודמה, ודפים פנימים כן מופיעים... לא מדובר בהסרה מהאינדקס אלא על עונש...

Last edited by gillllll; 12-06-12 at 17:14..

ישן 12-06-12, 17:48   # 5
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

ציטוט:

למרות שלדעתי הרבה יותר קשה לזהות פנגווין בישראל מה גם שבדרך כלל אתרים ישראלים לא מגיעים לכמות קישורים כפי שמגיעים אליהם בקידומי אתרים עולמיים אבל עדין אם גוגל החליטו להפעיל את העידכון על ישראל והם כבר הפעילו כך בדיוק נראים האתרים שנפגעים. פתאום ירידה חדה בדירוג עבור דף ומילה שקודמה, ודפים פנימים כן מופיעים... לא מדובר בהסרה מהאינדקס אלא על עונש...
אני מבין למה אתה מתכוון, אני רק מדגיש שגם אם יכול להיות שיש לזה קשר - אז חשוב לא ישר למצוא "שעיר לעזאזל" ולהפנות את האש אליו. לדוגמא, במקרה כאן חי זיהה הרבה מאוד שינויים שDwx עשה באתר שלו שכנראה הייתה להם השפעה מכרעת יותר.

ישן 12-06-12, 17:51   # 6
Dwx.co.il
חסום

מיני פרופיל

Dwx.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Daniel צפה בהודעה
אני מבין למה אתה מתכוון, אני רק מדגיש שגם אם יכול להיות שיש לזה קשר - אז חשוב לא ישר למצוא "שעיר לעזאזל" ולהפנות את האש אליו. לדוגמא, במקרה כאן חי זיהה הרבה מאוד שינויים שDwx עשה באתר שלו שכנראה הייתה להם השפעה מכרעת יותר.
אבל זה יחזור או שזה מת? הלך הכל?

ישן 12-06-12, 19:18   # 7
Dwx.co.il
חסום

מיני פרופיל

Dwx.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dwx.co.il צפה בהודעה
אבל זה יחזור או שזה מת? הלך הכל?
אני ישמח עם תענו לי על השאלה
האתר יחזור לגוגל?

ישן 12-06-12, 19:12   # 8
IMNoob
חבר בקהילה

מיני פרופיל

IMNoob לא מחובר  

ציטוט:

מה אם אומר לך אתר שידוע לי ירד 90% בביטויי הזנב שלו ונותר אך ורק בביטויים הראשיים שלו, מאוד דומה למצב של פותח האשכול, ולא ביצע החלפת קישורים כלל?

אני חושב שזה הזמן להפסיק עם הדעות חסרות הבסיס האלו.

ישן 14-06-12, 18:09   # 9
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IMNoob צפה בהודעה
מה אם אומר לך אתר שידוע לי ירד 90% בביטויי הזנב שלו ונותר אך ורק בביטויים הראשיים שלו, מאוד דומה למצב של פותח האשכול, ולא ביצע החלפת קישורים כלל?

אני חושב שזה הזמן להפסיק עם הדעות חסרות הבסיס האלו.
אם לא היה לי ניסיון לא הייתי פותח את הפה יש לי כמה אתרים שנפגעו מפנגווין בעוצמות שונות תאמין לי אני יודע לזהות את השיט הזה.
אין קשר בין ביטוי זנב לביטויים ראשים העידכון עוסק בספאם זה יכול להיות גם ביטוי משני באתר אבל כזה שזוהה מבחינת גוגל בעייתי (אותו דף יכול להיות ממוקם במקום אחר עבור מילה אחרת זה לא סותר) בכל מקרה שוב לצערי הרב אני מכיר את הנושא מקרוב, אם דפים אחרים של האתר עדין מאונדקסים וזה המקרה ככל הנראה האתר נפגע על ידי פנגווין. נכון יתכן והיה משהו אחר אבל אני לא מכיר הרבה דברים שיגרמו לזה ככה פתאום יש דברים שעושים ויכולים לגרום לזה כמו לשחק עם ההגדרות המתקדמות בכלי לבוני אתרים של גוגל (אל תשאלו גם זה קרה לי) אבל על פי כל הסימנים זה לא המצב.

יש לי אתרים בלי מפות אתרים והם ממוקמים במקומות ראשונים עבור מילות חיפוש פופלאריות זה לא מה שגורם לנפילות כמו שהבחור כאן תיאר. זהו שיהיה בהצלחה.

ישן 14-06-12, 18:55   # 10
Dwx.co.il
חסום

מיני פרופיל

Dwx.co.il לא מחובר  

ציטוט:
אם לא היה לי ניסיון לא הייתי פותח את הפה יש לי כמה אתרים שנפגעו מפנגווין בעוצמות שונות תאמין לי אני יודע לזהות את השיט הזה.
אין קשר בין ביטוי זנב לביטויים ראשים העידכון עוסק בספאם זה יכול להיות גם ביטוי משני באתר אבל כזה שזוהה מבחינת גוגל בעייתי (אותו דף יכול להיות ממוקם במקום אחר עבור מילה אחרת זה לא סותר) בכל מקרה שוב לצערי הרב אני מכיר את הנושא מקרוב, אם דפים אחרים של האתר עדין מאונדקסים וזה המקרה ככל הנראה האתר נפגע על ידי פנגווין. נכון יתכן והיה משהו אחר אבל אני לא מכיר הרבה דברים שיגרמו לזה ככה פתאום יש דברים שעושים ויכולים לגרום לזה כמו לשחק עם ההגדרות המתקדמות בכלי לבוני אתרים של גוגל (אל תשאלו גם זה קרה לי) אבל על פי כל הסימנים זה לא המצב.

יש לי אתרים בלי מפות אתרים והם ממוקמים במקומות ראשונים עבור מילות חיפוש פופלאריות זה לא מה שגורם לנפילות כמו שהבחור כאן תיאר. זהו שיהיה בהצלחה.
גוגל לא הצליח לסרוק תאתר מעל שבוע,כנראה הוא חשב שהאתר נפל,קרס ולא יעבוד יותר,היום סידרתי את זה,מקווה שיעבוד.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום