|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת - אתר העלאת תמונות
שלום לכולם,
אשמח לקבל ביקורת על אתר העלאת התמונות הבא : http://image.co.il מערכת העלאת תמונות ידידותית ששומרת את כתובת ה IP שלכם ובמקרה ואתם אלה שהעלתם את התמונה תוכלו למחוק אותה (אחרי שתעלו תקבל מס' קודים,מתחת לקודים תקבלו הערה שאתם בעלי היכולת למחוק את התמונה) - תעלו תמונה ותבינו על מה אני מדבר. - מערכת הרשמה,כאשר נרשמים נפתחת לך גלרייה אישית באופן אוטומתי. - כאשר מחוברים לאתר,כל תמונה שתעלה תיכנס ישירות לדף הגלרייה שלך ולחיצה על כל תמונה תוביל לדף הקודים שלה. כמובן שבמידה ואתה רשום מעל כפתור "העלאת התמונה" בעמוד הבית יש לכם אפשרות כזאת : ![]() תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניראה נחמד מאוד,אחלה דומיין
באקספלורר האתר לא עובד טובה http://img545.imageshack.us/img545/9057/npf0j4vukx.png |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
באיזה גרסה של אקספלורר אתה משתמש?
Last edited by OmerC; 26-05-12 at 18:24.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אחלה אתר, בהצלחה עומר.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה!
אגב,למי שרוצה נרשמתי מחדש עם פרטים בשבילכם שתוכלו לראות על מה אני מדבר לגבי הגלריה וכד'. שם משתמש hosts.co.il סיסמה 123456 כמובן שכאשר אתם מחוברים יש לכם ייתרונות שציינתי בדף האשכול. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום,
אני הייתי ממליץ לך לשנות מקצת את עיצוב האתר מכוון שלפי דעתי העיצוב ילדותי מדי . יש יותר מדי צבעים, צבעוני מדי . לפי דעתי אתר מסוג נושא זה אינו צריך עיצוב צבעוני שכזה . התיכנות נראה בסדר גמור, הייתי ממליץ לך להוסיף ברקוד בעת העלאת תמונה, שהיה ניתן את התמונה בסמארטפון . האתר נוח פחות או יותר . |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אקספלורר 8 (לא סובל את החדשים)
ועכשיו זה נראה טוב אבל לא לוחץ על עיון, צריך ללחוץ קצת הרבה יותר בצד (לא רואים באמת כפתור) ואז זה נלחץ |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
העיצוב די פשוט ודומה לעיצוב של מעצב חובבן, התאמת הצבעים לא כ''כ אהבתי והשימוש באפקטים לדעתי לא הכי נכון
אבל באופן כללי אהבתי, יש כאן רעיון מאחורי זה ורעיון יחודי, זה חמוד ולא בוהק מידי לעיניים... סה''כ נחמד ושיהיה המון בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
- העיצוב נראה דיי לא מושקע ולא מקצועי
התכנות נראה טוב גם מבחוץ ומבפנים נחמד מאוד !
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על הביקורות, אקח את עניין העיצוב לצומת ליבי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|