|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
יצירת תבנית כמו {TITLE}
יש למישהו איזשהו מדריך ליצירת התבניות האלה?
זה נראה לי הרבה יותר יעיל ופשוט לעבוד ככה ![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אני ממליץ לך לכתוב לעצמך את ספריית הtemplates שלך.
אתה כותב אותה פעם אחת, ומשתמש בה אחר כך לכל העבודות שלך. str_replace טוב לדוגמה לתגית title - אבל נגיד שיש לך חנות וירטואלית, עם 30 מוצרים בעמוד. אז בעיצוב יופיע מוצר אחד, והספריית templates שלך תקח אותו ותשתמש בו ל30 המוצרים האחרים. אתה יכול לכתוב מחלקה פשוטה מאוד תוך זמן ממש קצר, או להשקיע קצת יותר ולהוסיף לעצמך פיצ'רים - זה יחסוך לך הרבה בהמשך. אם בכל זאת אתה מעדיף לעבוד עם משהו מוכן - יש כל מיני ספריות מוכנות כמו smarty שהיא ספרית templates פופולרית שאתה יכול להוריד (חיפוש קצר בגוגל יביא לך הרבה כאלה).
משתמש - היכל התהילה
|
מן הסתם אני מעדיף לרשום משהו משלי
![]() כרגע אני עובד על פאנל ניהול ל CMS שאני מתכוון לעשות את הפאנל מאוד מתקדם.. אני מחפש מדריך להכין טמפלט ראיתי כל מיני דברים מסובכים..ש לך אולי איזה מדריך פשוט שאוכל להיעזר בו? |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
תבדוק את mustache .
לאחרונה היא (או יותר נכון הסינטקס שלה) הפך להיות לסטנדרט הלא רשמי להרבה פרוייקטים. היתרון העיקרי שלה, הוא שהיא זמינה גם בצד שרת וגם בצד לקוח. כלומר, תוכל לרנדר תבנית בצד שרת כשהעמוד עולה, אבל אם תרצה להוסיף אלמנט חדש ב-AJAX (או לעדכן אותו), תעביר ב-AJAX רק את ה-DATA שלך ואת התבנית עצמה תרנדר בדפדפן עם ה-DATA שקיבלת. |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כמובן שאפשר לכתוב מנוע רינדור לבד אבל להסביר לך את זה פה זה קצת בעיה.
בכל מקרה תוכל להוריד ולקרוא על RainTPL שאני אישית מאוד אהבתי , הוא קל לשימוש מהיר ועוצמתי. http://raintpl.com/ בהצלחה.
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לכל הגאונים פה שהציעו לרוץ על self core. אני מחכה להנמקות.
עד אז, זה יהיה מעשה טיפשי מצידך להריץ אתר שלם על קוד שלך. אין סיבה לבנות מנוע טמפלטינג לבד, ועוד יותר אין סיבה לבנות פרימוורק/פלטפורמה לבד.. תתחיל לחקור על drupal wordpress codeigniter.. אין סיבה כיום לא להשתמש באחת הפלטפורמות הנ"ל. |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפני שאתה קורא לכל אלה "גאונים" תחשוב שכל אחד אוהב ועובד אחרת , אתה לא יכול לבוא באמירה שצריך להשתמש בדברים מוכנים ולא לכתוב דברים לבד. כל אחד צריך לדעת מה הצרכים שלו ולראות מה הדרך הכי טובה בשבילו.
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. אם תשים לב רוב אתרי הוורדפרס דיי דומים אחד לשני,משתמשים באותה מערכת (כמובן יש תוספים ועיצובים)
ב. אין כמו לבנות משהו משלך.. אני מאמין שרוב האנשים שירצו לבנות אתר יעדיפו את זה.. ג. אפשר לבנות אתר שלם רק מפריימוורקים מוכנים ד. כמובן שגם בקוד שאני כותב אני מערב קודים חיצויים (לדוגמה WYSIWYG וכו') ה. הסתבכתי עם ה raintpl חחחח |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|