|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
קוד:
Warning: opendir(../../gallery_files/ניסיון) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 8 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 9 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 38 Warning: opendir(../../gallery_files/ניסיון) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 50 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 52 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/mobi/domains/domain.com/public_html/models/gallery2/index2.php on line 75 |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אם לא הבנתם זה לא עובד
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
פשוט תקרא לו example ותכוון אליו htaccess.
# 14 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי
ולא נראה לי יעזור כי הקוד מתנהג כאילו אין בתיקיה הזאת כלום (ויש ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
Whatever
|
העמוד עצמו מקודד כ- UTF-8 Without BOM ?
# 16 |
חבר בקהילה
|
כן
עוד משהו ניסיתי לעשות ככה רק כדי לקבל משהו וכלום PHP קוד:
קוד:
Array ( [0] => ../../gallery_files//) אני משתגע כבר :\ Last edited by kfir-d; 08-05-12 at 10:53.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
HELP?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
לא מבין עם מה הסתבכת..
http://www.itayp.com/hebtst - ה-listing הרגיל של אפאצ'י (צריך להחליף את הקידוד בעמוד ל-windows-1255, משום מה הוא לא מוכן לתפוס כשאני מגדיר אותו או את ה-ISO ב-htaccess) http://www.itayp.com/hebtst/heb.php עם הקוד הכי בסיסי מהדוגמאות ב-php.net: PHP קוד:
# 19 |
חבר בקהילה
|
הבעיה שלי היא לא עם השמות של הקבצים האלה עם השמות של התיקיות שמכילות את הקבצים, ולא עובד מה שנתת ניסיתי כבר
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
טוב אז ראיתי שאתה כבר כמה ימים עם הבעיה הזו, אז ניסיתי, לי זה פועל מעולה, הקידוד של הקובץ הוא ANSI
לי זה פועל מעולה הוספתי תיקייה בעברית, וזה סורק לי את כל התיקיות שיש במקום של הקובץ אם אתה רוצה לסרוק קבצים מתוך תיקייה בעברית, פשוט תנווט את המשתנה dir PHP קוד:
![]() עריכה: עכשיו שמתי לב בדוגמה הראשית שלך השתמשת בGET לניווט, מומלץ שלא .. Last edited by Haimz; 11-05-12 at 18:57.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|