ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jenya
תקשיבו, במדינה שמורידים לניצולי השואה את הקצבה העלובה שהם מקבלים לשנה (6,000 ש"ח) בזמן שביבי לוקח את שרה לסוויטות, בזמן שברק מוכר במליוני שקלים דירה באקירוב כדי "לרדת לעם" הבעיה היא לא בסוציאליזם, אלה באנשים שמנהלים את המדינה הזאת...
|
יצרתי קשר עם לשכתה של זהבה גלאון יו''ר מרצ לארגון הצעת חוק בעניין. מזכ''ל התנועה שלהם העביר את המידע ואני מקוה שמפלגת מרצ תצע נגד האבסורד הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי NextWebs.Net
אחי בן 27 קנה דירה 5 חדרים במילון וחצי, עובד מגיל 21 וללא עזרה של 2 ההורים של אשתו ושל אבא שלי הוא לא היה קונה דירה עוד הרבה זמן
אבל עזבו את זה.
מחירי הדלק?
מחירי החברות הסלולריות?
המס על הרכב שהוא 104 אחוז שרציתי לייבא רכב מסוג מוסטנג (לא תאמינו כמה הוא עולה בחול) אבל אחרי השכולל יצא פחות או יותר אותו מחיר כמו בארץ,מרצדס בחול עולה בסביבות ה60 אלף ב60 אלף אתה קונה בארץ גולף יד שנייה שנת 2004.
אממממ מחאה שעוד צריכים לעשות על התייקרות החשמל,שבזמן שאנחנו משלמים עובדי חברת החשמל נהנים מחשמל חינם,
עמלות. ויש עוד מלאאאאא דברים כמעט כל דבר בארץ צריך למחות עליו.
בקיצור כל נושא כמעט יש מחאה
|
דירת 5 חדרים ב1.5 זאת מציאה שאין כמוה.
הדלק, אבסורד שחדר לתודעה הציבורית ותהיה התייחסות אליו בפעילות שלנו. כמו כן גם לדיור ולסלולר.
תודה על המידע על הרכב. אברר את העניין.
הייתי רוצה גם טרדות שיש לכם שלא קשורות באופן ישיר ליוקר המחיה, למשל, מערכת החינוך ובחינות הבגרות וכו'.