![]() |
# 1 |
חסום
|
מה אתם חושבים על המעבד הבא?
של AMD
מעבד שאני רוצה לקנות : FX x8 Eight-Core FX-8120 Socket AM3+ 3.1GHz Box מעבד שיש לי כרגע : Athlon II x4 Quad-Core 631 Socket FM1 3.1Ghz Box עכשיו אני רוצה לקנות עוד משהוא (לא קשור למחשב ) אבל אני גם משחק משחקים כבדים עם המעבד שיש לי כרגע,המשחקים הכבדים ירוצו לי? השאלה שלי עם כדאי לי לקנות עכשיו את המעבד? או זה לא ממש נחוץ כרגע? אם צריך: הכרטיס מסך שלי : GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E תודה רבה על העזרה. Last edited by Dwx.co.il; 07-04-12 at 17:16.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הכרטיס מסך שלך הוא אחלה והמעבד ששמת פה חזק מאוד ויכול להיות שבמשחקים העכשוויים גם לא יהיה נחוץ כ''כ... אם יש לך כסף וזה מחשב שישמש אותך הרבה זמן וזה עושה לך טוב שיש לך מחשב חזק כ''כ, לך על זה
![]() לדדעתי מה שיש לך כרגע מספיק להריץ משחקים עכשוויים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שמע אחי אם מעבד כמו שאתה רוצה לקנות וכרטיס מסך שיש לך אתה תריץ משחקים שיצאו בעתיד השאלה למה המחשב משמש אותך אם אתה מתכוון לשחק בכל משחק כבד שהולך לצאת אז כן מה שתיקנה יריץ הכל
אבל עכשיו יש לך מעבד טוב אם כרטיס מסך קטלני שכרגע אני לא רואה שאתה כל כך חייב לקנות את המעבד הזה אני חושב שאתה יכול לחכות איתו ואל תשכח שכל פעם יוצא מעבדים חדשים יותר טובים אני אומר שתחכה כי כרגע אתה יכול להריץ משחקים טובים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|