|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
# 13 |
חבר בקהילה
|
אתר נחמד מאוד.. רק הייתי מציע לך לפתוח את זה לקהל הרחב ולעשות דבר דומה למה שהיה בהוסטס לשעבר.. אפשר להירשם רק עם אימייל של הספקיות.. בכך אתה מונע מילדים קטנים להיכנס לאתר..
כל האבטחה הכבדה הזאת רק גורמת לגולשים לצאת ובכלל לא לנסות להשיג הזמנה לאתר. דרך אגב, הדומיין היה שייך בעבר למישהו שאני מכיר..אחלה של דומיין. (בעבר זה היה דומיין לחברת סרברים למשחקי רשת..) בהצלחה.
# 15 |
חבר בקהילה
|
שמע האתר ממה שאני הספקתי ליראות נחמד והכל אבל יש כבר כל כך הרבה פורומים תמיכה שלא בטוח שתצליח להביא קהילה לשם כי בכל מקום כבר אתה יכול להשיג תמיכה
והדבר של ההזמנות מונע מאנשים שנגיד כן צריכים תמיכה להיכנס ולקבל אתה מבין ? דעתי אם אתה באמת רוצה אתר תמיכה תוריד את ההזמנות אם אתה רוצה לעשות מניעת הרשמות תעשה שכל IP שנירשם לא יוכל להירשם יותר מפעם אחת אבל סה"כ בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אשמח להזמנה
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש 5 כתובות מיילים של הספקיות בערך. בהרשמה אתה יכול לתת למשתמש שדה של בחירה, שבו הערכים של דומייני הספקיות, והוא ממלא רק את שם המשתמש. או שאתה יכול לבדוק אם מופיע בשדה שהוא הכניס את המונח "barak.net.il@", ואם כן לאשר את ההרשמה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() אבל בכל זאת זה דיי העתקה מהוסטס לא? |
|
![]() |
![]() |
# 19 |