|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
הגיוני שמיקום האתר משתנה כל הזמן?
שלום לכולם
![]() בשבת שעברה התחלתי לקדם אתר (שעדיין בבניה) הוא אונדקס בגוגל במקום ה 22 לאחר שבוע הגיע למקום שישי ועכשיו הוא מדלג כל הזמן בין מקום רביעי חמישי אבל כל הזמן כל יום הוא משתנה בערך במיקום.. הגיוני כזה דבר?? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בודק כל הזמן... כן דברים זזים ו 2 אתרים אומרים את אותו מיקום...
ביום ראשון בבוקר הייתי רביעי ובערב חמישי זז כל הזמן.. :S |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
אתה בודק בכלי אובייקטיבי? אולי אתה בכלל מחובר לחשבון שלך בגוגל ואז זה מראה לך את התוצאות שאתה בדר"כ נכנס אליהן
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
לאחרונה נתקלתי גם במקרים (מוזרים מאד חייב לציין) שלמרות שאני לא מחובר בשום חשבון גוגל, מוחק קוקיז בכל הדפדפנים, בכל דפדפן אני מקבל תוצאה שונה... נאמר שאני מחפש ביטוי מסויים , אז באקספלורר אני מקום 1 , בפיירפוקס 2 ובכרום 3 ... ובביטוי אחר המיקומים גם משתנים... משהו מוזר לחלוטין...
יש לציין כי בתוכנות בדיקה, המיקום נשאר 1 |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מאחר והאתר חדש ורק עלה לרשת זה הגיוני עוד יותר..
לגוגל לוקח קצת זמן להעריך אץ האתר שלך כמו שצריך
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן.. בודק גם עם חברים שלא לראות שזה רק שלי...
טוב.. נחכה נראה מה יהייה הלאה חחח |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ברוכים הבאים לגוגלנד 2012
![]() ציטוט:
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני גם מתחבר לעניין שגוגל כנראה משנים דברים כי גם אצלי היה אתר שהיה מאד יציב תקופה מאד ארוכה על מקום ראשון ובחודשים האחרונים הוא עושה המון קפיצות... לא ברור למה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|