![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חרם צרכני על שטראוס, דעתכם?
הקבוצה בפייסבוק נכון לרגע זה 15 אלף לייקים:
http://www.facebook.com/LoKonimStrauss?sk=wall בבושה ובחוצפה המנכ"ל של שטראוס מסרב להוריד מחירים ![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4193497,00.html בהתחלה שיקרו בחברה ואמרו שהמחיר בארץ זול יותר מאשר בחו"ל (למרות שהוכח אחרת!) אחר כך טענו שמדובר בחגים ועכשיו בכירים בשטראוס אומרים שהמחיר בחו"ל אכן זול יותר! אותו מוצר, מיוצר באותו מפעל, אותו מותג ואותו שיווק: ההבדל הוא שאחד שולחים 10 אלף ק"מ ואותו ממתק בר מזל עולה ב-50\100 אחוזים פחות!!
# 2 |
חבר בקהילה
|
פשוט בושה..
קראי בעיתון שהם באו בעוד טענה שהקמעוני החליט להוריד את המחירים עקב עודף אספקה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תומך ברמות מטורפות
"אין לנו ארץ אחרת" אה? בושה וחרפה, הכנסת צריכה לאסור מכירת מוצרים של שטראוס בארץ. אני מתבייש שהם חלק מהעם שלי |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני רק רוצה למתן את הנושא ולהזכיר ששטראוס מוכרת במחיר לא נמוך גם כן אבל רשתות השיווק מוכרות את זה ביוקר גם הן.
אבל לנו קשה להילחם ברשתות השיווק אז בעיני שטראוס צריכה להתמקח על המחיר שעל המדפים ברשתות השיווק בשביל הצרכן - אחרת המוצר שלה לא ימכר! דרך אחת היא להציג מחיר לצרכן בצורה בולטת מאוד וכך להראות את הרווח שיש לרשתות השיווק.
# 5 |
חבר וותיק
|
אותי לפחות, הם יכולים רק לחפש.
אישית, פניתי לקרובים אליי ואמרתי להם לא לקנות שום דבר שמיוצר על ידם. גם אם אראה בסופר פסק זמן בחצי שקל אני לא אקח. עד שיורידו את המחירים אני לא נוגע במוצרים שלהם. אם יש עוד כמה עשרות אלפים כמוני, הם יפסידו המון, המון.
# 6 |
חבר בקהילה
|
מילה אחת? צביעות!
אין בעיה בואו נעשה חרם על אלקטרה מחסני חשמל מאזדה נדלן הכל!!! הכל יקר פה! לכו לארצות הברית כמה עולה תנור שם? 100 דולר? פה?אלפיים! למה שטראוס המחירים שלהם בחול זולים? כי שם יש מלחמה עצומה, ואם הם יהיו עם המחיר הכי גבוה תחשבו על זה אתם מותג חדש לא מוכר מכיר עצום תקנו? לא, תלכו על מה שאתם מכירים ככה שהם מתאימים את עצמם למקום. וקחו את עצמכם במיקומם מה אתם חושבים? לא הייתם נותנים מחירים כדי להרוויח קצת נתח ?דיי תפסיקו להתממם כל אחד שזה מגיע אליו הוא ידבר אחרת, תפתחו קיוסק ותמכרו במחירים הוגנים, נראה אותכם מחזיקים. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מדינת ישראל זו מדינה של גנבים, אם הייתה לי אזרחות באמריקה, דקה לא הייתי נשאר פה! למה צריך לעשות 400 אחוז רווח? למה? זו גניבה, גניבה! אני לא מדבר על שטראוס כרגע, אני מדבר פה על ההישראלי המפורסם. אני לא יודע כמה שטראוס מרוויחים אבל עצם זה שפה זה נמכר הרבה הרבה יותר יקר מחו"ל זה מעלה עצבים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|