|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
אני לא בדיוק יודע מה הסיפור הזה אבל אולי כדאי לסגור אותו בפרטי...
ואם אתה רוצה להמשיך את זה בפומבי אז אשמח אם תוכל לפרט יותר מה אתה עשית בעניין תוך כמה זמן קיבלת את השרת? לאחר התיקון המדובר האם הוא עבד? האם באמת שיחקת עם קבצי הרישיון ולמה עשית זאת? איך הייתה התקשורת בינך לבין המוכר בתחילת העסקה ואיך לאחר העסקה. (יותר נכון לפני ששילמת ואחרי ששילמת) תודה. אני מקווה מאוד שלא. |
|
|
# 2 | ||
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עוד משהו שלא ציינתי באשכול, נכנסתי בDA לאיפה שפרטי הרישיון, ראיתי שכתוב בשם "Daniel" מי שמתקין DA פרוצים יודע טוב מאוד שזה רשיון פרוץ, שאלתי אותו מי זה דניאל והוא אמר שזה המתחזק שלו. ביררתי יותר את הנושא ע"י מישהו שמבין והוא אמר לי שזה רשיון פרוץ (יש הוכחה שהרשיון פרוץ, מי שרוצה לראות - בפרטי). ששאלתי אותו שוב אם הוא בטוח שזה לא רשיון פרוץ הוא אמר שהוא בטוח. יש לי הוכחה שאתה גם מתקין DA פרוצים ללא רשיון, אמרת לי לשמור את זה לבית משפט? בבקשה. דרך אגב, מי שרוצה לשמוע עוד ביקורת עליו (גם מלקוחות שהיו לו בעבר) מוזמן לרשום בחיפוש של פורום FS "מלקר פתרונות אינטנרט" ולהיכנס לאשכול 'ביקורת רעה|מלקר פתרונות אינטרנט' ולראות את כל התגובות הרעות עליו ועל שירותיו. ציטוט:
אחרי שלושה ימים (יותר מ72 שעות) לאחר התיקון המדובר האם הוא עבד? לא האם באמת שיחקת עם קבצי הרישיון ולמה עשית זאת? לא איך הייתה התקשורת בינך לבין המוכר בתחילת העסקה ואיך לאחר העסקה. (יותר נכון לפני ששילמת ואחרי ששילמת) אימייל, סקייפ, פלאפון. לאחר התשלום - סקייפ והוא גם איים שיחסום אותי. אני מציין - אין בידי לא השרת ולא הכסף ששילמתי |
||
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|