![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
יש טעם לערר לאדסנס?
אהלן
חשוב לציין שבכל הפעמים שראיתי כמות קליקים לא סבירה, עשיתי דווח לגוגל אדסנס על כך כמעט 5 פעמים זה קרה ובכולם דווחתי לגוגל הנה ההודעה שהיום קיבלתי: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מכיוון שאכן דיווחת, אני מציע לך לערער:
https://support.google.com/adsense/b...peal_form&rd=2 סתם שאלה, יש לי אתר מצליח עם כמות יפה של כניסות. למישהו זה לא בא בעין טובה אז הוא ביום לוחץ לי 100 פעם על הפרסומות, וכל החודש יש לי 2-3 לחיצות פתאום ביום אחד יש 100..פעילות חריגה. הם יכולים להשבית לי את החשבון בגלל זה? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ההיגיון אומר שזה לא אשמתך. אבל גוגל לא ירצה להיכנס לסכסוכים\ריבים בין בעלי אתרים ושטויות שכאלו. מתי זה כן ישפיע עליך? כאשר אתה אתר קטן עם עשרות קליקים אז אדם אחד יכול לייצר השפעה שלילית עליך ולפגוע בך. אבל מה, כשיש לך מאות קליקים ביום ויותר אז אתה מוגן יותר. יש כלים שיכולים להגן עליך במצב שכזה. (לא של גוגל) אתה יכול גם 'לזייף' מודעה לשתול למניוק עוגיה שתסמן אותו כאיש רע ואחר כך לא להציג לו את המודעות יותר או להציג לו מודעות מזוייפות אחרות. נכון שזה כרוך בהפסד כספי\אי נוחות ובזבוז זמן אבל.. אופציה נוספת היא לפנות לבנאדם נחמד, עם חשבון אדסנס שייצר לך "ערוץ" לפי DOMAIN בחשבון שלו ויספוג את הקליקים המורעלים בין עם המאות קליקים שיש לו גם כך ביום וישלם לך. זה חוקי מבחינת אדסנס. אבל אחרי שכבר נתנו לך באן מי יתקרב אליך?
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תשובה שלילית מגוגל כבר קיבלתי
לצערי בעלי אתרים לא מוגנים מכל הבחינות |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מחפש להרוויח כסף בנושא הזה ועושה את זה בעיקר לכיף שלי מה שעצבן אותי שאני הלכתי לפי החוקים של אדסנס ובכל זאת השעו אותי, זה מה שמפריע לי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
גוגל חסמו אותי בשנת 2006 עקב "קליקים לא חוקיים" במומו . כמובן שלא היה ולא נברא אבל לא היה עם מי לדבר. כך שאתר גדול לא תמיד מוגן...
רק בסוף שנת 2010, למעלה מ 4 שנים(!!!) אחרי החסימה, אחרי אין סוף ניסיונות להירשם קיבלו אותי סוף סוף מחדש.(נרשמתי עם אתר אחר כמובן ובאנגלית.) לדעתי האישית, אתרי ילדים ונוער ובנוסף אתרים בעברית מועדים לפורענות בכל הנוגע לאכיפה של גוגל אדסנס. לפותח האשכול - נסה לפתוח אשכול על שם דוד \ סבתא \ מישהו שאתה סומך עליו ולא גר איתך באותה כתובת. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אדסנס זה אדסנס, אין עם מי לדבר וחבל לפתח אשליות.
לא משנה מה יגידו לך "תערער" "תנסה" "תדבר איתם" "תמתין לתשובה" עזוב, תפרוש מראש. כולנו עברנו את החרא הזה, תחליף דומיין ו\או תדאג לא לעשות שטויות פעם הבאה. לחצת בטעות על מודעה? לא צריך להעיר את המתים. פשוט תשתדל שזה לא יקרה. ול"רוני" - בעקרון כן אבל זה כבר לא עובד ככה, גוגל יודעים לזהות בוטים שלוחצים וגם אנשים בודדים. יש להם פרמטרים מאוד מאוד מדוייקים כמו זמן לחיצה, סוג קמפיין, באיזה דף, כמה דפים עברת וכ'. אם הם יראו שמישהו לוחץ על אותה מודעה או סתם מודעה באתר בכל מעבר דף בזמן כ"כ קצר עוד לפני שהספיק לקרוא את תוכן הדף, ככל הנראה הוא יסומן כבוט והקליקים ינוקו מהחשבון. זה רק על קצה המזלג, יש להם דרכים יותר מתוחכות לבדוק את הנושא ועצה שלי, אם יש לכם חשבון אדסנס אל תנסו להקליק על אחרים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
לא הוא לא צריך להחליף דומין .
אתה יוכל לפנות בפנייה על חריגה או ניסיון פרוקסי בחשבון שלך כדי שהוא יושעה ורוב הסיכויים שזה יצליח .. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|