|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
t,אתר זה הורד - זיר"ה תוקפת שנית !
http://www.direct-movies.net/
אני חסר מילים , זה היה אתר צפייה ישירה יחסית חדש ולפני מספר ימים הסרטים באתר נעלמו ולאחר מכן האתר פשוט חוסל ע"י זיר"ה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
גם iDown כבר נפל... עכשיו קם האתר החדש שלו (www.downcenter.me) מעניין כמה זמן הוא יחזיק
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוי נו... אתר עם בקושי 1000 ייחודיות http://extremetracking.com/open?login=directmo
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
זיר"ה לא תמיד עובד על ידי צו בית משפט אם אני לא טועה היחידי שירד בצו בית משפט זה אתר "הורדות".
הם מנצלים את הכוח שהם השיגו וניגשים לאתרים קטנים וגדולים כאחד שולחים הודעה לבעל האתר בדואר על "כוונה" לתביעה. בעל האתר נלחץ נותן להם את הדומין הם מעלים את הדף המסכן שלהם וככה הם מגדילים את הכוח שלהם. בסוף מה שיהיה על כל דבר קטן הארגון הזה יפנה לבעלי אתרים וירדו להם לחיים. עכשיו הם פועלים מול אתרים שבכוונה תחילה מפרים זכויות יוצרים אחרי זה הם יפעלו נגד אתרים שלא היה בכוונה תחילה להפר זכויות יוצרים. אני מאמין ש"אינטרנט חופשי" כבר מושג שנעלם האינטרנט לא חופשי ולא נעליים במיוחד במדינה שהחוקים רק חריפים עוד יותר. שלא תחשבו שזה נגמר הארגון הזה מחוזק טוב טוב על ידי ארגונים חזקים ביותר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חשוב לזכור שבסופו של דבר האתרים האלה לוקחים חומרים של אולפני הסרטים האמריקאים (כן, גם סדרות) ומפיצים אותם להמונים. הם לא מפיצים את הסרטים כאקט של "רובין הוד" אלה מתוך מטרה ברורה להרוויח כסף (פרסומות). נכון, אפשר להגיד שהמחירים בקולנוע מופקעים, אפשר גם לומר ש"אין אלטרנטיבה" אמיתית (מה, בלוקבסטר?) וגם אפשר לומר שספקיות האינטרנט "מעודדות" אותנו להוריד. שורה תחתונה, כולם יודעים שחוקי זה לא. גזלו לנו את החופש? כנראה תלוי בהגדרה של חופש. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
מה יהיה ..
אבל את טופדאון הם לא מצליחים להוריד.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הן כלל לא מעוניינות בסדרות האמריקאיות ואף לא אכפת להם מהאולפנים שאתה מציין כאן. ניתן לראות זאת בהודעה שפורסמה ב-dossinet בבית המשפט הכל מתנהל לאט לאט. הכל עניין של זמן. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
ואין עליו שום פרטים,לא חברת פרסום (פרסומות באתר) דומיין מוסתר אחסון לא ידוע .. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לא שאני תומך בצד מסויים בצורה מוחלטת, למען האמת עד לא מזמן הייתי די מעורב בתחום, אבל בוא נהיה אובייקטיבים לרגע.. בסופו של דבר הארגון הזה בא להגן על אינטרס מסויים, למטבע יש 2 צדדים אין מה לעשות. האשכול הזה לא יתקדם לשום מקום בכל אופן.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
הפרת זכויות יוצרים זה לא עיניין של מה בכך
גם אם מי שמוריד לא מרוצה מזה. אולי הדרך לא צודקת אבל המטרה כן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|