|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 16 |
Fatal Error
|
אלון,
סלח לי מראש שאני לא מעתיק פה את התגובה הארוכה שלך (הזאתי עם הדוגמא של נהגי המוניות) מהסיבה הפשוטה שזה סתם מעריך את הדיון (הערת אגב, בדיוק בשביל מקרים כאלו, עדיף פורום עץ בסגנון תפוז מאשר הפורום הזה, אבל לא משנה ![]() את הקטע של האיחסון 10 ש"ח הוצאת מההקשר, הוא בא עם הדוגמא שאתה מספק איחסון חינם על שרתי windows, באותה מידע יכול לבוא מישהו (סתם, לצורך הדוגמא, אסף, SITEAM) ולהגיד שאתה הורס לו את השוק כבר שלושה חודשים כי אתה מספק את זה בחינם (לא משנה כרגע מה הנימוק שלך לספק את זה חינם - טוב לב, בדיקת שרת, עמידה בעומסים, בדיקת המוקד הטכני ... ). אתה רוצה עוד דוגמאות (שכמעט זהות 1 ל 1 למקרה הזה)? בבקשה. אני בטוח שאתה מכיר את המכונות האוטומטיות שבהם מוכרים פחיות שתייה (קולה, פאנטה וכו') - למה אצלי בבסיס פחית עולה 3 ש"ח, באוניברסיטה זה עולה 3.5 ש"ח, בסופר 4.5 ש"ח וברחוב 6 ש"ח. או אפשר לקחת למשל שוק ובו חנויות ירקות, באחד מוכרים קילו עגבניות ב 2 ש"ח ובחנות השנייה ב 5 ש"ח. אז למי יילכו לקנות? ההיגיון הבריא אומר שקודם יילכו לבדוק את הזול ביותר. אם הסחורה שהוא מספק (טיב העגבניות == טיב השרת והשירות ב HOSTING) אז שני הצדדים נשכרים - גם הקונה שקנה בזול וגם המוכר שמכר את מרכולתו. ע"פ השקפת עולמי אני לא רואה הרבה הבדל בין זה לבין איחסון. לך תבדוק את הזול יותר, מתאים לך מבחינת שירות ואיכות - סבבה, תשאר איתו. ואגב, למה יש תחרות? כדי להוריד מחירים.. אם אתה קצת בעסקי התקשורת, אז בטח תדע שאיך שנכנסו לפני 5 שנים בערך חברות שונות לשוק השיחות הבינ"ל המחיר ירד פלאים, אם פעם התקשרת לארה"ב ב 2 ש"ח לדקה, היום אתה מתקשר בעשירית מזה.. ובאשר לנושא היותר עיקרי של התגובה הקודמת שלי - הפוטנציאל שהלך לאיבוד לא הגבת וחבל. וסתם הערת אגב כזאתי לאחת ההודעות שלך פה - זה שמישהו כותב עשרות מדריכים זה לא בהכרח הופך אותו אוטומטית למנהל פורום. המדריך יכול להיות צולע, המדריך יכול להיות מוטעה וכו'. עדיף לעשות מדריך אחד כמו שצריך מאשר לעשות עשרה "בחפיפניקיות". ותציץ קצת בפורום מדריכים ובפורום תכנות, על כל מדריך באות תגובות כמו "תודה" "אחלה מדריך" - מה הקשר שלהם? זה לא עוזר בכלום..
|
|