![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת -סוללות למחשבים ניידים
שלום,אשמח להציג את:
http://www.laptopbatteriesplanet.co.il האתר מוכר סוללות למחשבים ניידים אשמח לשמוע ביקורות ותגובות, עיצוב,תיכנות. האתר הועלה לפני כמה ימים. תודה רבה ויום טוב ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
דומיין קצר ומאוד קליט (:
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חחח...
לעניין אתר נחמד הייתי מצפה ליותר השקעה בלוגו , חוץ מזה האתר עולה על המטרה הייתי ממליץ לשנות לרקע בהיר יותר האתר נוח במיוחד לגולש (:
# 4 |
חבר בקהילה
|
האתר יפה ונוח לגולש,אבל יכולת להשתמש בדומיין הרבה הרבה יותר קצר קליט ונוח ללקוחות.
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
האתר בצבע שחור - אפור זה צבעים מזעזעים לא משנה לאיזה אתר, זה מוציא לך את העניים מהמקום הצבעים האלה מזכירים לך את שנות ה-70 . בכל אופן אני אכנס יותר מאוחר טיפה יותר לאתר ואמשיך את הביקורת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
חייב לעבוד על חווית הגלישה באתר. בדחיפות.
יש בסיס טוב. בהצלחה.
# 7 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמרו פה, תעבוד על חוויית הגלישה, כשנכנסתי לאתר לא היה שם שום דבר מעניין שאמור לגרום לי כגולש להשאר.
וגם תחשבו על שם יותר קליט... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
סוללהלי
הנה שם נחמד דומין תחליף מהר! אני בטוח שאני לא היחיד בעולם, אבל הרבה פעמים אני חוזר לאתר אחד ולא לאחר רק כי יותר קל לי לכתוב את הדומין לדוגמא tavo אני נכנס תמיד ולא ל getitall רק כי יותר קל לי לרשום את הדומין, תחשוב על זה. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
סך הכול הבסיס הוא דיי טוב.
רק שהצבעים מתאימים לאתרי חקירות, לאתר שמתעסק במחשבים הייתי על ממליץ להשתמש בצבעים בהירים יותר, אולי כחול בהיר.. דומיין לא ממש קליט, מרוב האורך יש הרגשה שזה לא כתוב באנגלית בכלל בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|