|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
או לדבר על כך שהאתר "מפוצץ בגולשים" ואנחנו מספר אחת ברשת. זה כמו לצייר על עצמך מטרה גדולה
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אם רוצים לשנות את המצב אפשר בקלות
אבל רק בשיתוף פעולה של כולם. הרי למה אנשים (גם אני) עושים אינטרנט מהיר של 20 ומעלה? כדי להוריד נכון? כולם צריכים להוריד מהירויות לפחות ל-2.5 לא יותר ואז נראה אותם משתפים פעולה עם חברות כאלה שחוסמות אתרים להורדות. ועוד בזק שמים קו של 1000 חחח למה בדיוק אם לא להורדות מהירות ובכמויות? רק ככה שוברים אותם. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם הורדות נט היה להם שרתים באמסטרדם דומיין חסוי וכל השטויות האלה ועלו עליהם. למרות שאני חושב שהוא לא קיבל כזה קנס כי לפי מה שהבנתי הוא לא היה בדיוק. אבל את זה אף אחד לא יכול לאמת. בכל מקרה וואלה גם מפרסמים סוג של ספריית VOD לא התעמקתי בתקנון אבל אני לא חושב שזה גם הכי בסדר. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והורדות נט זה אתר גדול שהרבה ידעו מי הבעלים וגם היה על net וואלה VOD זה חוקי כי הם משלמים על כל סרט שיש באתר שלהם. מה שהכי גרוע זה שיוציאו צוו לחסום כניסות לאתר שלך וככה הפסדת כמו שעשו לWNET Last edited by Perfect; 08-01-12 at 14:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה מי יודע אולי הצעד הבא זה גוגל ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
חסימת אתר megaupload נוגדת לכמה חוקים שיש במדינה שלנו..
בנוסף משתמש נוסף אמר דבר נכון שחברות הספקי אינטרנט הגדולות יתחילו להפסיד כאן..יחסמו רוב אתרי ההורדות ובעצם אין שום טעם למהירות גדולה אם אין מה להוריד.. אני חושב שהפעם המשפט הזה ילך נגדיהם..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|