|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
SmartIL - קהילת הסמארטפונים של ישראל!
כן כן חברים זה כאן!
האתר החדש של כל חובבי הסמארטפונים! SmartIL - קהילת הסמארטפונים של ישראל כתבות מדי יום על אפליקציות , פריצות , עדכונים מעולם הסמארטפונים! http://www.smartil.net/ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אני חייב לציין שיצאתי כעבור מספר שניות מהאתר מכיוון שהוא זז לי ממש לאט ,
הוא עובד על 290PING , זה המון עבור אתר ישראלי . מהירות תגובה של הדף זהו מרכיב חשוב לכל אתר ואני מאמין שאתה מבין את זה מניסיונך האישי. ירין. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אכן , אני יודע שהאתר טיפה איטי עקב כך שהוא יושב על איחסון בחו'ל , פתרון בתהליכים.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אתחיל ואומר שבשנייה שנכנסתי לאתר עלתה לי בראש המילה "וורדפרס".
וורדפרס היא אחלה מערכת, היא מערכת מצויינת אפילו, אתרים מבוססי וורדפרס יכולים ואף כבר הגיעו רחוק. ברגע שאתה מבסס את האתר שלך על וורדפרס אתה חייב לתת לו מראה ייחודי, תכונות ייחודיות, תוכן ייחודי וכל דבר שרק יבדיל אותו מעוד מיליון אתרים שמבוססים על וורדפרס, כי אחרת - הוא נראה כמו עוד אתר מתוך רבים ואז הוא לא מיוחד, לא מעניין ואין שום סיבה להישאר בו. בהמשך לזה ובכלל, אני ממליץ מאוד לשפר את מראה האתר ובכלל את כל חווית המשתמש שקיימת שם ועכשיו גם אפרט קצת - האתר לא נוח ולא נותן שום תחושה של אתר בנושא סמארטפונים. שורת התמונות למעלה לא מובנת ובמבט ראשוני אין לך באמת מושג מה זה, כשאתה מעביר את העכבר על איזו תמונה קופצת לך הודעה שגם לא מבהירה את העניין יותר מדי. התפריט מתחבא שם למעלה, כשאתה מוצא אותו אתה חושב וואלה אולי החביאו אותו כי יש בו משהו חשוב אבל אז אתה מגלה שאי אפשר לעשות איתו יותר מדי ואולי הוא שם כי הוא באמת מיותר. לסיום לא מצאתי שום היגיון באופן הסידור של הכתבות בדף הראשי, זה ממש לא נוח לקריאה בצורה הזאת, בנוסף לכך החלק התחתון גם לא ממש מובן ומוצג כאילו סתם דחפו אותו שם. מצד אחד זה תחום מאוד פופולרי כיום וזה לא הולך להיפסק בזמן הקרוב, להיפך, מצד שני יש לא מעט אתרים כאלו, חלקם עם מוניטין גדול ובמצב הנוכחי סיכויי ההצלחה שלך קלושים. המון בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה רבה על הפירוט ! מעריך זאת. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תאמין לי שמספיק פידבק אחד שלילי כמו של xPerfection כתב כדי להבין שכל הפידבקים החיוביים האלו לא שווים כלל ואף לא נספרים,
כאשר נרשמה עבורך ביקורת בעלת יותר מ-10 שורות. דעתי כדעתו. |
![]() |
![]() |
# 7 |
CEO at Foxfort Ltd
|
"מצטער אבל אני לא הולך לעשות עם זה כלום קיבלתי ביקורות חיוביות" (??)
תמוהה ביותר, אבל אני מניח שכל אחד בוחר מה לעשות עם הביקורת שהוא מקבל ![]() אני בכל אופן מסכים, האתר לא משדר ייחודיות, מחזק את שאר הדברים שנאמרו. פרט לזה - אני מאוד נגד אתרים ישראליים עם דומיין בינלאומי (למה לא לקנות co.il?), אבל אולי זה רק אני.
# 8 |
חבר חדש
|
לגבי המהירות - אני לא בטוח אם זה רק אצלי אבל אני חושב שהאחסון טיפה איטי
בנוגע לעיצוב - ממש אהבתי
# 9 |
חבר בקהילה
|
אהבתי מאוד את האתר.
ואולי גם יצא לי לגלוש בו מדי פעם, הייתי ממליץ לעבור אחסון. בהצלחה. |
![]() |
![]() |