|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מדוע ההתחברות פועלת רק כאשר אני כותב localhost?
זה הקוד:
PHP קוד:
כשאני מנסה להציב אותה במקום הlocalhost, הקוד פשוט לא עובד ומציג שגיאת התחברות של mysql מדוע זה קורה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
# 3 |
Whatever
|
כדי שתוכל להתחבר לשרת SQL דרך ההוסט (mysite.co.il) ולא דרך localhost, אתה צריך לאפשר התחברות מרחוק למסד נתונים.
# 4 |
חבר מתקדם
|
הי,
שלומי, המידע שכתוב בלינק שנתת ידוע לי כבר .. אני מנסה להכניס את הhostname במקום localhost, אולם זה לא עובד אתה יכול בבקשה לפרט כיצד אני עושה את זה תומר? נ.ב, אני מפתח תוכנה ואני רוצה להתחבר לשרת הmysql שלי .. localhost לא ניתן לכתוב מן הסתם שבוע טוב, ותודה.... Last edited by trupix; 24-12-11 at 18:30.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלומי זה לא ממש קשור -
באותה צורה ש- localhost מצביע לאותו המחשב, בסופו של דבר גם פנייה ל- mysite.co.il תגיע לאותו מחשב בדיוק. הסיבה שזה לא עובד היא בגלל צורת העבודה של מנגנון ההזדהות ב- MySQL. לכל משתמש מוגדר גם דרך איזה הוסט הוא מורשה לגשת (לצורך העניין: adir@localhost), כאן כן יש הבדל בין localhost לבין mysite.co.il - הם לא זהים, גם אם בסופו של דבר מדובר על אותה מכונה. כשאתה מנסה להתחבר עם mysite.co.il, אתה בעצם שולח את הבקשה כ- adir@mysite.co.il, השרת לא מכיר משתמש כזה, אצלו מוגדר שהמשתמש adir יכול להתחבר דרך localhost ולכן הוא לא מאפשר לך להתחבר. עריכה: ובהמשך להודעה האחרונה שלך, אתה צריך גם לאפשר התחברות רחוק כמו שאמר תומר, יש על זה המון מידע ברחבי גוגל ![]() Last edited by אדיר; 24-12-11 at 18:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הי,
נניח ויש לי חבילת אחסון בחברה host.co.il היוזר שלי הוא bla, לכן אמור להתאפשר המצב שאני יכול להתחבר לmysql בעזרת bla.host.co.il (שלמעשה שווה ערך לlocalhost).. לא? עריכה: טוב אני מניח שזה לא עובד משום ש"bla.host.co.il" לא ברשימה כלשהי המאפשרת לו גישה .. בחיפוש ממוקד הבנתי שיש לזה קשר לssh שאין לי מושג בזה.. האם בהסתמך על הגישות שיש לי בתור בעל חבילת אחסון, אוכל לשנות את האפשרות הזאת מבלי התערבות של בעל חברת האחסון? Last edited by trupix; 24-12-11 at 18:50.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
ה- MySQL מנהל רשימת משתמשים משל עצמו, לא אכפת לו מה קורה בשרת ומה יש לך או אין לך.
בשבילו היוזר adir יכול לגשת דרך localhost ולכן רק בצורה הזאת זה יעבוד (ככה זה כברירת מחדל לדעתי), אם תנסה להתחבר דרך mysite.co.il הוא לא יתן לך, כי אתה לא יכול אתה הרי שייך ל- localhost. כדי כן לאפשר ליוזר מסויים לגשת גם באמצעות localhost וגם באמצעות mysite.co.il ולמעשה באמצעות כל הוסט אחר, אתה צריך לשים לו wildcard (התו: %) בהגדרה של ההוסט וככה בעצם הוא לא מוגבל לשום הוסט. כמשתמש רגיל אני כמעט בטוח שאין לך שליטה על זה, אתה צריך גישת רוט כדי לשנות את זה. למידע נוסף: http://www.howtogeek.com/howto/progr...from-any-host/ Last edited by אדיר; 24-12-11 at 19:12.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הי,
בעיון בממשק הניהול (DA) מצאתי את זה: ![]() הוספתי את הכתובת של האתר .. אבל זה גם לא עובד .. צריך לחכות או משהו עד שזה יתעדכן? או שבכלל זה לא אמור לעבוד? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שכן ..
בלי קשר, אני אבדוק את הדבר השני שאמרת.. שבוע טוב .. ותודה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|