|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הדבר הבא:שווה 1500 שח?;
פרטים כלליים
מפענחים : MPEG/DVD/VCD/CD/MP3 מידות,משקל וצבע נפח : 40GB תכונות עקריות: הדור החדש של נגני הMP3- וה-DVD הגיע לראשונה לישראל ! נגן מבוסס דיסק קשיח בחיבור מהיר למחשב (USB2.0) בעל קיבולת מדהימה. ניתן לאחסן כל פורמט קבצים הקיים במחשב (משמש ככונן קשיח לכל דבר). מתחבר לטלויזיה או למערכת קולנוע ביתי/סטראו ביציאת AV (כמו חיבור של מצלמת וידאו). ניתן גם לחבר למקרנים/מסכי מחשב/פלסמות ביציאת VGA. יכול להכיל כ-40 סרטים (לפחות 10 סרטי DVD באיכות מקסימלית באורך מלא) או 10,000 שירים בפורמט MP3 (ללא צורך להחליף דיסק אפילו פעם אחת). שלט רחוק מלא כולל שליטה בעוצמת הקול, מהירות כפולה, SLOW, REPEAT ועוד. מתאים למערכות הפעלה WIN XP/2000/Me – לא נדרשת כל התקנה ! ניתן להפעיל גם באמצעות מערכת הפעלה WIN98 אולם נידרש להוריד Driver להתקנה מהאינטרנט. פורמטי קבצים לשידור: MPEG-4 (Divx), DVD, VCD, CD, MP3, JPEG. פועל בפומטי NTSC/PAL (Mutlisystem). שידור תמונה: מעל 500 קוים. שידור אות וידאו ויחס רעש: dB56 >. שידור אות קול: >90Db. תווך תדרים: fs 96Khz: 4HZ-44KHZ +/-1 Db. תווך דינמי: >90Db. Distortion: <0.01%. D/A switch: 96KHZ/24BIT. יציאת וידאו: 1Vp-p(75ohm). יציאת VGA :460X640. יציאת קול: 50mW 16ohm. יציאת USB2.0: 480mbps. הערכה כוללת: נגן Smart. שלט רחוק. חוברת הדרכה. כבל AV לחיבור לטלויזיה/מערכת. כבל USB לחיבור למחשב. ספק כוח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
זה נקרא נגן MP4 מה שנקרא אם אני לא טועה..
וכן שווה. המחירים היום סביב זה +- |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט 1500 זו מכירה פומבית וזה מה שאני מציע להם,זה עומד כרגע על 100 ש"ח |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל ברור ששווה אם ככה אבל בברור עדיין בחנויות לא ראיתי את זה אז קשה לדעת את סביבת המחירים Last edited by Xr0x; 30-11-05 at 19:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הצעתי גם לLCD 20 ב"ה ניקח אותה
![]() בחנויות גם אני לא ראיתי את זה ואם יש,אז אני לא מאמין שבנפח של 40 ג'יגה |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
דבר קטלני.
אני הייתי משקיע עליו את הסכום הזה בכיף |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אה זה בכלל לא מה שאני חשבתי אני חשבתי כמו המחשבי לוח האלה עם הכפתורים בצד והכל כזה מסך גדול, זה MP4, מה שאתה הצגת אין לי מושג |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא יודע מה איתך, אבל לי לא עובדת התמונה.
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() ![]() שוסטר תקנה לי אחד כזה ליומולדת! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|