|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה | חסימת גישה לבוטים דרך קובץ .htaccess
שלום לכולם
אני רוצה לחסום גישה לעמודי פרופיל, לדוגמה: http://www.ngc.co.il/member.php?u=1 אני צריך לחסום את זה דרך הקובץ: .htaccess לרובטים בלבד מישהו פה יודע מה אני אמור להוסיף לקובץ ? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
קוד:
RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^00\.000\.000\.000$ RewriteRule ^.* - [F] Last edited by mrns; 10-12-11 at 17:44.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
המקדם ביקש את זה ממני כי אלו סתם דפים שעדיף לא לחלק להם כח או משהו כזה (אני לא מבין בזה ממש)
בכל מקרה יש דרך לחסום את זה דרך מטא טאג אבל הוא לא מעוניין בזה, הוא מעוניין לחסום את זה דרך הקובץ htaccess יש קוד שיכול לחסום בצורה גלובאלית? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עשיתי את הקובץ robots.txt והכנסתי את כל הפקודות הבאות:
(הבעיה שאני מקבל בכלי מנהל אתרים בגוגל את ההודעה: נראה שקובץ robots.txt אינו חוקי.) User-agent: * Disallow: /attachment.php Disallow: /calendar.php Disallow: /editpost.php Disallow: /login.php Disallow: /member.php Disallow: /moderator.php Disallow: /newreply.php Disallow: /newthread.php Disallow: /online.php Disallow: /poll.php Disallow: /postings.php Disallow: /private.php Disallow: /profile.php Disallow: /register.php Disallow: /report.php Disallow: /search.php Disallow: /sendmessage.php Disallow: /threadrate.php Disallow: /usercp.php Disallow: /admincp/ Disallow: /images/ Disallow: /modcp/ |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מי זה המקדם הזה ומאיפה הוא הגיע?
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקיצור לבטל את כל החסימה לעמודים שהצגתי ? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
robots.txt
זה הדרך של מנועי החיפוש לדעת מה מו מי על האתר אין דבר כזה לא חוקי. מדובר בשטויות במיץ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|