|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
אני אומנם לא אוהב משתמשים שדורשים, אני מעדיף כאלו שמבקשים.
ולמרות שהתחלנו להתכתב בפרטי, אכתוב כאן תקציר כי אני רוצה לחדד נקודה שאני חושב שכל המשתמשים צריכים להכיר: פורום הוסטס הוא פלטפורמה לפרסום לעסקים שבחרו להרשם בו. הפורום לא עורך בדיקה כלשהי (פרט לרישום במע"מ) לעסקים שנרשמים ואינו אחראי לטיב השירות המתקבל מהעסקים. במקרה בו רכשת מוצר או שירות כלשהו מאדם שאינו רשום בפורום ישנן 2 אפשרויות: 1. קנית מוצר או שירות מחאפר, הפורום לא יכול לקחת אחריות על המעשים שלך 2. קנית מוצר מחברה שאינה רשומה בפורום אך משתתפת בו באופן פעיל - נפגעת בעקבות הרכישה וישנם גופים רשמיים במדינה היכולים לסייע לך במקרה כזה. אתה וודאי גם יכול להבין שאין זה מטרת הפורום לשפוט או להחליט מי צודק, אף אחד לא הסמיך אותי (או את אחד המנהלים האחרים כאן) לצורך כך - ובאותה מידה שאתה דובר אמת בתלונתך, אתה גם יכול לא להיות דובר אמת. כך או כך, אני לא אוכל לקבוע את זה. אם נפגעת מאחד המשתתפים בפורום אתה מוזמן לגשת לגורמים רשמיים המטפלים בכך: משטרת ישראל, בתי המשפט, אמון הציבור, המועצה לצרכנות וכו'. מקרה שברור לשנינו: אם אדם יפרסם מודעה ברחוב והוא נוכל, אתה לא תפנה לעיריה בבקשה לסייע לך לאתר או למנוע ממנו לבצע זאת, נכון? אתה תפנה למשטרה. מעבר לכך, אני סוגר את הנושא, אני לא רואה מקום לדיון בכך - נוכל להמשיך לשוחח בהודעות פרטיות. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|