|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | בנוגע לראם ב VPS
זה שאלה שמסקרנת אותי ותעזור מאוד לחבר שלי שמטלבת בקניית VPS
יש לו כמה הצעות ( ההצעות שאני נותן הם דוגמא ) הצעה 1 : מעבד : אותו מעבד ב 3 ההצעות שטח דיסק : ( 1000 דוגמא חח ) ראם : 256 מגה מחיר : המחיר לצורך דוגמא - 1000 ש''ח לחודש הצעה 2 : מעבד : אותו מעבד ב 3 ההצעות שטח דיסק : ( 1000 דוגמא חח ) ראם : 512 מגה מחיר : המחיר לצורך דוגמא - 1500 ש''ח לחודש הצעה 3 : מעבד : אותו מעבד ב 3 ההצעות שטח דיסק : ( 1000 דוגמא חח ) ראם : 1GB מחיר : המחיר לצורך דוגמא - 2000 ש''ח לחודש עכשיו תשימו לב לקפיצה של הראם ולקפיצה של המחיר , זה הייחס של הקפיצה שמציעים לחבר שלי , והוא בא ושאל אותי מה נותן יותר ראם ולא ידעתי לענות לו . אשמח אם תסבירו לי ואני יענה לו ( וזה גם מאוד מעניין אותי באמת מה נותן ראם ) - ה VPS שהוא קונה היה לצורך פתיחת עסק למכירת אחסונים ורייסלרים. תודה לעוזרים .
# 5 |
חבר בקהילה
|
ראם הוא זיכרון
שההבדל בין ראם לזיכרון רגיל הוא שראם הוא זיכרון הרבה יותר נגיש ומהיר הוא בד"כ משמש לזיכרון לטווח קצר, אבל בשרתים (או vps) נשמר שם גם מסד הנתונים. למה דווקא שם? בשביל לשלוף נתונים יותר מהר. ככול שיש לך יותר ראם יהיה לך יותר מקום למסד נתונים |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
RAM - Random Access Memory, בעברית "זיכרון גישה אקראית".
כל יישום אשר השרת יפתח לוקח כמות מסויימת של זיכרון RAM לצורך הפעלתו, ככל שיש יותר RAM בשרת כך אפשרי להפעיל יותר יישומים (בצורה חלקה) , עומס יתר (חוסר בRAM) יכול לגרום להפלת השרת במידה ומורצים מספר תוכניות גדולות בו זמנית שהסדר גודל של הRAM לא מספיק כדי להפעילם בצורה חלקה השרת יכול ליפול, ככה פועל מחשב / שרת יעודי / VPS וכו' ! שבעצם הכול זה "מחשב" (Computer) .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|